ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Ηρακλής Μαυροβάτου - Αστέρας Κουδουνίων 1-2 : νίκη μετά απο έναν γύρο για τους ''ερυθρόλευκους'' !

 Νίκη μετά απο έναν ολόκληρο γύρο (και πάλι επί του Ηρακλή Μαυροβάτου) για τον Αστέρα Κουδουνίων  που επικράτησε επί των ''κυανολεύκων'' με σκορ 1-2 , στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους 13 βαθμούς και ανέβηκαν στην 7η θέση ...ενώ ο ''Γηραιός'' παρέμεινε στους 12 βαθμούς και έπεσε στην τελευταία θέση!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι που είχαν αρκετές ελλείψεις άνοιξαν το σκορ στο 17ο λεπτό ...ενώ ο Αστέρας που κάθε αγωνιστική παρουσιάζεται διαφορετικός με την έλευση του Στάθη Μελικίδη...έφερε το ματς στα ίσα με τον Στοϊμένου στο 36΄!

Στην επανάληψη οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες ...με τους φιλοξενουμένους στο 78΄να διπλασιάζουν τα τέρματα τους με τον Καλανίδη Θ. !!!


Διαιτητής : Ζάχαρη Μ. (Μπαρούμας Κ. - Δημητριάδου Γ.) 


Ηρακλής Μαυροβάτου : 
Πουλάρια , Συμεωνίδης Γ. (52΄Σύγας) , Κωσταντινίδης (72΄Κελεσίδης) , Χρυσόπουλος Ν. , Τικταπανίδης (ημιχ. Χατζηπροδρόμου) , Βουνοτραπίδης , Μουρούζης , Αγγελίδης , Ελευθεριάδης , Κονδυλίδης , Τσαουσίδης .


Αστέρας Κουδουνίων (Στάθης Μελικίδης) : 
Ανθόπουλος , Κελετζής (ημιχ.Ποπανδόπουλος) , Δημητριάδης , Συμεωνίδης Θ. , Κεσίδης ,Παπαδόπουλος , Καλανίδης Θ. (87΄Σημπιλίδης ) , Ρρθτσάϊ (ημιχ. Κοτσερίδης) , Στοϊμένου , Συμεωνίδης Ι. , Καλανίδης Θ. 

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...