ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Άρης Αμπελακίων - Δόξα Δράμας Β΄ 1-2 : δεύτερο σερί τρίποντο για τα ''Μαυραετόπουλα'' !

 Την τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια πανηγύρισαν το απόγευμα της Κυριακής τα ''Μαυραετόπουλα'' της Δόξας Δράμας Β΄που νίκησε με σκορ 1-2 μέσα στα Αμπελάκια επί του τοπικού Άρη στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας.

Αμπελάκια - Δόξα Δράμας Β' 1-2 (photo : doxadramasb.blogspot.com

Έτσι οι φιλοξενούμενοι - που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στην πρώτη τετράδα - έφθασαν τους 21 βαθμούς και ανέβηκαν στην 2η θέση με δύο βαθμούς λιγότερους απο τον πρωτοπόρο Άρη Φωτολίβους ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί για ένα ακόμη παιχνίδι παρ'όλο που δεν έχουν συγκεντρώσει ακόμη κάποιο βαθμό....

Αμπελάκια - Δόξα Δράμας Β' 1-2 (photo : doxadramasb.blogspot.com

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος...οι ''πιτσιρικάδες'' της Δόξας άνοιξαν το σκορ με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 48΄με τον Ελευθεριάδη που μόλις είχε περάσει ως αλλαγή...ενώ το δεύτερο γκολ προήλθε απο τον Νοάρδο στο 85΄ενώ και αυτός είχε περάσει στον αγώνα δύο λεπτά πριν (83΄) !

Οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ψωμαδάκη στην εκπνοή (90΄) με το 1-2 να είναι το τελικό σκορ!


Αμπελάκια - Δόξα Δράμας Β' 1-2 (photo : doxadramasb.blogspot.com


Διαιτητής : Ζάχαρη Μ. (Μυστρίδης Δ. - Τρυφωνίδης Α.) 


Άρης Αμπελακίων ( Γιώργος Κάλφας) : 
Ζουρνατζής , Αμπατζόγλου , Σιαμίδης , Κυπριζλής , Πατέλης , Σίσκος , Ωραιόπουλος , Κουτρουλάκης , Χριστόπουλος (77΄Ψωμαδάκης Μ.) , Γλάβας , Λέκοβιτς Φ.


Δόξα Δράμας Β΄(Λεωνίδας Βογιατζόγλου) : 
Μωυσιάδης , Σίντος (83΄Νοάρδος) , Κριθαρίδης , Χατζηαθανασιάδης , Κοτζαμάνης , Χατζηγεωργιάδης , Αντζας (ημιχ. Κοντογιάννης) , Τρύφων (ημιχ. Βασιλειάδης) , Κυριακίδης (ημιχ. Ελευθεριάδης) , Μουρατίδης , Ζουρνατζίδης (ημιχ. Γεωργιάδης).

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...