ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023

Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Πήγασος Δράμας 1-2 : σπουδαίο διπλό για το ''άτι'' ....που μπήκε στο ''κόλπο'' της 4ης θέσης !

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Πήγασο Δράμας που επικράτησε μέσα στον Αρκαδικό επί του Αίαντα με σκορ 1-2 στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους 17 βαθμούς και βρίσκονται στην 6η θέση ...απέχουν όμως πλέον δύο βαθμούς μακριά απο τον Αίαντα...και όλα αυτά δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου .... με τις δύο ομάδες να διεκδικούν το τελευταίο εισιτήριο της τετράδας !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...το ματς ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να έχουν αμφότερες ευκαιρίες για να πετύχουν τέρμα ....

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 10΄με τον Τσεγγελίδη για να ισοφαρίσουν ο ''Αγιαξ'' με τον Πεταλίδη στο 31΄απο την ''άσπρη βούλα'' με το 1-1 να είναι το σκορ ημιχρόνου....

Στην επανάληψη το ματς κυμάνθηκε στο ίδιο τέμπο με τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν και δεύτερο τέρμα λίγο πριν το τέλος και πάλι με τον Τσεγγελίδη στο 88΄ που πανηγυρίστηκε μιας και έβαλε τους ''κυανόλευκους'' στο κόλπο της τετράδας...!


Διαιτητής : Καλοσίδης Α. (Θαμνίδης Χ. -  Αντωνίου Π.) 


Αίαντας Κερ. Αρκαδικού (Μιχάλης Τσιρομενίδης) :
Γιαννόγλου , Σεξενίδης , Μωυσιάδης (83΄Γαλανόπουλος) , Βασιλειάδης , Ψυχράμης , Μπραζιώτης , Μαρίγκος (83΄Μιχαηλίδης) , Νουσδίλης (10΄Καρατζάς) , Μητρούσης (83΄Βιζυηνός) , Πεταλίδης , Κιόρογλου (65΄Ορφανίδης) .


Πήγασος Δράμας (Παναγιώτης Χοροζίδης) : 
Καρέλας , Καραγεωργίου , Ακούτας (71΄Σωφρονιάδης) , Παπαδημητρίου , Βρασκίδης , Νικολαϊδης , Αβραμίδης (77' Εφέογλου) , Τσεγγελίδης , Ράσκος (65΄Μιχαηλίδης Β.) , Μπόζιος , Αϊδινίδης .

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...