ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 17ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Mε την 17η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απογευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 16 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 241 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Νέα Αμισσός Β΄- Μαυρόβατος 4-4 (photo : Ελένη Ευστρατίδου) 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...ο Ηρακλής Αδριανής κατέκτησε και μαθηματικά την πρωτιά στον όμιλο μετά την ισοπαλία στον Νεροφρακτη (1-1) κόντρα στον τοπικό Απόλλωνα που και αυτός με την σειρά του ''κλείδωσε'' την είσοδο στα play-off!

O Άρης Μικροχωρίου πέρασε απο τον Αρκαδικό νικώντας τον τοπικό Αίαντα με σκορ 0-3 και κατέκτησε την 2η θέση στον όμιλο...ενώ απο την άλλη πλευρά ο ''Αγιαξ'' θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να βρεί βαθμό ή βαθμούς στα Κουδούνια (προκρίνεται στην επόμενη φάση ακόμα και αν χάσει αρκεί να μην νικήσει ο Πήγασος στην Αδριανή)  για να πάρει και αυτός το εισιτήριο για την τετράδα...

Ο Πήγασος Δράμας τώρα ...αν και έκανε μεγάλη προσπάθεια τις τελευταίες εβδομάδες να βρεθεί σε αυτήν την θέση...ηττήθηκε με σκορ 1-2 απο τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης και περιόριστηκαν έτσι οι ελπίδες για την τετράδα!

Τέλος...στην Νέα Αμισσό...σε μια (Χ)ορταστική μοιρασιά...ο τοπικός ΠΑΟΠ Β΄ αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ηρακλή Μαυροβάτου με σκορ 4-4 !!!
Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους ''κιτρινόμαυρους'' ο Αχιλλέας Μπιαζάκης που πέτυχε τέσσερα γκολ...και έχασε ευκαιρία στο 96΄να πετύχει και πέμπτο (!!!) ενώ απο την άλλη πλευρά ο ''Γηραιός'' έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι την φετινή χρονιά αφού την επόμενη αγωνιστική έχει ρεπό...ενώ δεν μπορεί και μαθηματικά να αποφύγει την τελευταία θέση ...η οποία είναι η μόνη που δεν οδηγεί στα play-out !!!!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχει ως εξής :





Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...