ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 16ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 16η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας το απόγευμα της Κυριακής , εκεί όπου σημειώθηκαν 14 γκολ και έτσι φθάσαμε συνολικά στα 225 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Ηρακλής Αδριανής - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄2-0 (photo : Ελένη Ευστρατίδου) 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα....ο Ηρακλής Αδριανής ξεπέρασε το εμπόδιο της μαχητικής Νέας Αμισσού Β΄ με σκορ 2-0 και εκμεταλλεύομενος το ρεπό του Άρη Μικροχωρίου ..ξέφυγε στο +5 απο τους ''κιτρινόμαυρους'' δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου!

Σημαντική νίκη στο ντέρμπι για μια θέση στα play-offs πέτυχε ο Πήγασος Δράμας που έφυγε με το ''διπλό'' απο το Αρκαδικό κόντρα στον Αίαντα (1-2) και έδωσε νέο ενδιαφέρον !

Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Κουδουνίων (μετά απο δύο μήνες...πάλι με τον Μαυρόβατο στο ματς του πρώτου γύρου)  που παρουσιάζεται προς το καλύτερο με τον Στάθη Μελικίδη στον πάγκο εδώ και μερικές εβδομάδες ...με τους ''ερυθρόλευκους'' να επικρατούν με σκορ 1-2 μέσα στον Μαυρόβατο κόντρα στον τοπικό Ηρακλή !

Τέλος , (Χ)ορταστική ισοπαλία στην Νέα Κρώμνη ανάμεσα στον τοπικό Ακρίτα και τον Απόλλωνα Νεροφράκτη που αναδείχθησαν ισόπαλοι με σκορ 3-3 ...με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στην εκπνοή !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς , η βαθμολογία και η επόμενη προ-τελευταία αγωνιστική έχουν ως εξής :



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...