ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023

Α.Ε. Καλής Βρύσης - Δόξα Βώλακα 1-1 : ''μπλόκο'' στο Μενοίκιο για τους ''Μαυραετούς''....απο τους ''ψυχωμένους'' γηπεδούχους!

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση του Μενοικίου Όρους ανάμεσα στην Α.Ε. Καλής Βρύσης και την Δόξα Βώλακα (1-1) στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Α.Ε. Καλής Βρύσης 

Ένα αποτέλεσμα που έκανε αίσθηση στα αποτελέσματα της ημέρας αφού μέχρι πριν το ματς....τις δύο ομάδες χώριζαν (αλλά και χωρίζουν) 31 ολόκληροι βαθμοί !

Οι γηπεδούχοι με ''ψυχωμένη'' εμφάνιση κατάφεραν να βάλουν ''μπλόκο'' στην πορεία των φιλοξενουμένων που πλέον είδαν την πρωτοπόρο Προσοτσάνη να απομακρύνεται στους τέσσερις βαθμούς...ενώ για τους γηπεδούχους αυτός ο βαθμός ήταν ο πρώτος μετά απο έξι σερί ήττες!

Δόξα Βώλακα 

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι ''κυανόλευκοι'' μπήκαν δυνατά στο ματς και κατάφεραν μόλις στο 6ο λεπτό να αιφνιδιάσουν τους ''Μαυραετούς'' ανοίγοντας το σκορ με τον Νίκο Δάφτσιο μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς!

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν απέναντι στο ''παθιασμένο'' παιχνίδι της ομάδας του Μενοικίου και παρ'ότι ο αγωνιστικός χώρος αποτέλεσε τροχοπέδη για τις προσπάθειες τους ....κατάφεραν και ισοφάρισαν στο 36΄ με τον Καρπιτσάρη ...αποτέλεσμα το οποίο έμελλε να είναι και σκορ ημιχρόνου (1-1) !!!

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε ....με τις ομάδες να έχουν ευκαιρίες να πετύχουν κάποιο τέρμα ωστόσο στην τελική προσπάθεια ήταν αναποτελεσματικοί ....με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έναν πολύτιμο και ανέλπιστο βαθμό ενώ οι φιλοξενούμενοι για δεύτερη σερί αγωνιστική (μετά απο οκτώ σερί νίκες) δεν κατάφεραν να φθάσουν στην νίκη !

Να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής στο 90΄του Αντώνη Βασιλειάδη (εξύβριση διαιτητή) με απευθείας κόκκινη κάρτα..

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...