ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ορφέας Χωριστής - Α.Ε. Αμπελοκήπων 1-0 : με ''φύλακα-άγγελο'' τον Κιουμουρτζή...''σκαρφάλωσε'' στην κορυφή !

 Τέταρτη (4η) συνεχόμενη νίκη για τον Ορφέα Χωριστής που επικράτησε με το ''ισχνό'' σκορ 1-0 επί της μαχητικής Α.Ε. Αμπελοκήπων στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''κυανόλευκοι'' έφθασαν τους 37 βαθμούς και πλέον σκαρφάλωσαν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα (μαζί με την Προσοτσάνη) ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' παρέμειναν στους 23 βαθμούς ωστόσο με την πάροδο των αγωνιστικών παρουσιάζονται ολοένα και πιο ανταγωνιστικοί !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα....το πρώτο μέρος κύλησε ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν την ελαφρά υπεροχή των κινήσεων...ωστόσο κύριο χαρακτηριστικό και απο τις δύο ομάδες ήταν τα πολλά λάθη που συχνά κατέληγαν σε φαουλ...

Στην επανάληψη ο Ορφέας Χωριστής μπήκε δυνατά ...προσπάθησε να πιέσει , είχε σημαντικές στιγμές με Δούμπλατζή , Αμαραντίδη  και αποτέλεσμα αυτής της πίεσης ήταν στο 55΄να ανοίξει το σκορ και να βρει το ''χρυσό γκολ'' όπως αποδείχθηκε ...απο αντίπαλα πόδια ...μιας και ο Κώστας Κυσσίδης στην προσπάθεια να διώξει ...έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του!

Απο εκείνο το σημείο και μετά όμως οι φιλοξενούμενοι έβγαλαν αντίδραση ....ανέβασαν γραμμές πίεσαν , έχασαν τρεις σημαντικές ευκαιρίες να σκοράρουν...αλλά ο Κώστας Κιουμουρτζής βρέθηκε σε μεγάλη μέρα και αποσόβησε τον κίνδυνο...με το τελικό σκορ 1-0 να πανηγυρίζεται δεόντως απο τους γηπεδούχους μιας και τους έφερε στην κορυφή!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία του αγώνα (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...