ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Άρης Καλαμώνα - Γ.Σ. Προσοτσάνης 1-0 : ''ψυχωμένοι'' οι ''κιτρινόμαυροι'' ...έσπασαν το αήττητο των φιλοξενούμενων !

 Την μεγαλύτερη του νίκη μέχρι στιγμής πέτυχε ο Άρης Καλαμώνα  που επικράτησε με σκορ 1-0 επί της μέχρι πρότινος αήττητης Γ.Σ. Προσοτσάνης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Άρης Καλαμώνα 

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 21 βαθμούς και την 10η θέση έχοντας αποκτήσει ''ασφαλές μαξιλαράκι'' απο τις ομάδες που βρίσκονται στα ''κάτω στρώματα'' ενώ η Προσοτσάνη που γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα ...απέκτησε ''παρέα'' στην κορυφή τον Ορφέα Χωριστής ενώ και ο Βώλακας πλησίασε στον έναν βαθμό!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα ...οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πιο ψυχωμένοι στο βαρύ αγωνιστικό τερέν ανοίγοντας το σκορ στο 28΄με τον Θόδωρο Αλμανίδη ενώ η Προσοτσάνη είχε μια καλή στιγμή στο πρώτο τέταρτο με τον Λυκίδη!

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν βάζοντας Τσακμακίδη και Τόπι στην ανάπαυλα ...με τους ''κιτρινόμαυρους'' να κάνουν σωστή διαχείριση του προβαδίσματος ενώ στα μέσα της επανάληψης έχασαν καλή ευκαιρία με τον Καγιάογλου.

Λίγο πριν το τέλος ο Καλαμώνας απείλησε εκ νέου με τον Καγιάογλου ωστόσο το σουτ έφυγε αουτ...

Να σημειωθεί ότι η Προσοτσάνη τελείωσε τον αγώνα με δύο παίκτες λιγότερους μιας και αποβλήθηκαν οι Μελενικιώτης στο 87΄ (2η κίτρινη) και ο Ρούσσος στο 89΄ (απευθείας) ....

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :




ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των αγώνων μπαράζ! (Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου)

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος 2023-24 για την ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο (20-21/4) με τους αγώνες μπαράζ και η Επιτροπή Διαιτησ...