ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Ηρακλής Μυλοποτάμου - Άρης Φωτολίβους 1-0 : ''κλείδωσε'' τα play-off o ''Γηραιός'' ! (vid)

 Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Ηρακλή Μυλοποτάμου που επικράτησε με σκορ 1-0 επί του Άρη Φωτολίβους στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Ετσι οι ''κυανόλευκοι'' έφθασαν τους 19 βαθμούς και ''κλείδωσαν'' την συμμετοχή τους σε μεγάλο ποσοστό στην πρώτη τετράδα ενώ απο την άλλη πλευρά τα ''καναρίνια'' γνώρισαν την δεύτερη και συνεχόμενη ήττα τους στο πρωτάθλημα !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα ματς που είχε σωρεία ευκαιριών και για τις δύο ομάδες ...οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 32΄με τον Γιώργο Καρυπίδη το οποίο και έμελλε να είναι σκορ ημιχρόνου (1-0) !

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπαθησαν να φέρουν το ματς στα ίσα ωστόσο το ''ψυχωμένο'' παιχνίδι των γηπεδούχων και η σωστή διαχείριση του προβαδίσματος έδωσαν ένα πολύτιμο τρίποντο στον ''Γηραιό'' !


Διαιτητής : Σιαμανής Α. ( Μπουλης Α. - Γκόντε Α.) 


Ηρακλής Μυλοποτάμου (Μιχάλης Μαχαιρίδης) : 
Γιασγκουλίδης Θ. , Δουλκερίδης , Τριανταφυλλίδης (59΄Παντελίδης) , Γιασγκουλίδης Π. , Δημητριάδης , Καρυπίδης Γ. , Παφραλίδης Ν. (82΄Σαρηπαυλίδης) , Δημούδης , Λαγόπουλος (ημιχ. Παπαπασχάλης) , Παρασκεύας Γ. (87΄Χατζημανώλης) , Παφραλίδης Κ. (82΄Καραγεωργίου) .


Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Ομπασης) :
Πουλας , Τασσάκης (ημιχ. Δερβεντλής) , Χαρπαντίδης (86΄Γεωργιάδης Π.) , Παρασκεύας Α. , Γκουζης , Λέκοβιτς Μ. (69΄Μυτσκίδης) , Κωσταντινίδης , Γιαριτζίδης , Παπαδόπουλος Κ. (52΄Σεραφειμίδης ) , Ευσταθιάδης , Ρουμελιώτης .


* Στο παρακάτω video , μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος , δείτε τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...