ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Oρφέας Χωριστής - Α.Ε. Καλαμπακίου 2-0 : πιο ουσιώδης στην επανάληψη ...πήρε το πολύτιμο τρίποντο !

Με νίκη συνέχισε την πορεία του ο Ορφέας Χωριστής που επικράτησε με σκορ 2-0 της Α.Ε. Καλαμπακίου στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας...

Έτσι οι ''κυανόλευκοι'' παρέμειναν στο κυνήγι της κορυφής αφού έφθασαν τους 25 βαθμούς (δύο λιγότερους απο την πρωτοπόρο Προσοτσάνη) ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' που βρέθηκαν σε μέτρια ημέρα πλέον βρίσκονται στο -8 απο την πρώτη θέση !
Στο αγωνιστικό μέρος και σε ένα παιχνίδι κέντρου όπου οι δύο ομάδες κοίταξαν πρώτιστα να μην δεχθούν γκολ...το πρώτο ημίχρονο δεν είχε σχεδόν καμία ευκαιρία!

Με την αρχή της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 55ο λεπτό ένα δυνατό σουτ του Δούμπλατζη απο διαγώνια θέση ''τράνταξε'' το κάθετο δοκάρι του Κελετζή ..


Στο επόμενο λεπτό (56΄) ο Μαυροβασίλης απείλησε με ένα δυνατό σουτ που περασε ελάχιστα αουτ..

Στο 67΄ ο Σάββας Παπαδόπουλος με σουτ μέσα απο την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0) ....και εννιά λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι με τον Σάββα Αθανασίου ''κλείδωσαν'' το τρίποντο!

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :


Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...