ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2023

Στον ''αέρα'' ο αγώνας Αμπελοκήπων - Πετρούσας ...λόγω ''γραφειοκρατείας''!

Έχει μείνει ένα 24ωρο πριν την αναμέτρηση Α.Ε. Αμπελοκήπων - Δόξα Πετρούσας....και ουδείς γνωρίζει ακόμα που θα διεξαχθεί η αναμέτρηση!

Ο λόγος ;....διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση των ''κιτρινόμαυρων'' ....

 

Με αφορμή το αίτημα αλλαγής γηπέδου για τον αγώνα της ομάδας μας με την Δόξα Πετρούσας , λόγω εργασιών που γίνονται στα αποδυτήρια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φιλοξενηθούν οι ομάδες και η διαιτησία , ζητήσαμε το δημοτικό στάδιο Δράμας για να παίξει η ομάδα μας . 

Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για την αρνητική απάντηση που δεχτήκαμε , ενώ αρχικά μας είχαν ενημερώσει ότι μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε το εθνικό στάδιο για τον. εν λόγο αγώνα . 

Η αλλαγή στην απόφαση επήλθε έπειτα από επικοινωνία του Προέδρου του Πανδραμαϊκού Κ. Καΐρη με τον δήμαρχο Κ. Μαμσάκο και την αντιδήμαρχο αθλητισμού Κ. Τόλιου χωρίς να μας αιτιολογηθεί για ποιο λόγο πάρθηκε αυτή απόφαση .

Η εναλλακτική που μας δόθηκε είναι να παίξουμε σε ένα γήπεδο 20χλμ μακριά από την Δράμα , το οποίο είναι σε κακή κατάσταση και παρατημένο . 

Ένα γήπεδο το οποίο σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φιλοξενήσει έναν αγώνα ποδοσφαίρου .

Θα θέλαμε να τονίσουμε πως το γήπεδο της ΑΕΑ , το γήπεδο Κραχτίδη έχει δοθεί επανειλλημένα από την διοίκηση της ομάδας όσες φορές υπήρξε ανάγκη . 

Σε σχολεία , διαιτητές , ομάδες , αστυνομία , ακόμα και στην ομάδα του στίβου στην οποία είχαμε δώσει ακόμα και κλειδιά και χρησιμοποιούσε καθημερινά το γήπεδο όσο το δημοτικό στάδιο Δράμας ήταν κλειστό . 

Με αφορμή αυτή την απόφαση και αφού τελικά δεν μπορέσαμε να βρούμε γήπεδο ο αγώνας μεταξύ της ομάδας μας με την Πετρούσα βρίσκετε στον αέρα χωρίς να γνωρίζουμε τι μέλλει γενέσθαι . 

Να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο... την αντιδήμαρχο (που παρά τις τηλεφωνικές κλήσεις και μηνύματα που στείλαμε δεν απάντησαν ή έμεινε στο διαβάστηκε )και τον κύριο Καΐρη για όλη αυτή την αναστάτωση που προκάλεσε και στη δική μας ομάδα και στην ομάδα της Πετρούσας . 

Να υπενθυμίσουμε το δήμαρχο Δράμας ότι ομάδα μας θέλει να παίζει ποδόσφαιρο γιατί ήταν κι αυτός ποδοσφαιριστής και όχι να κάνουμε πολιτική όπως κάνει αυτός και μας παραπέμπει με τις αποφάσεις του σε άλλες εποχές.

Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...