ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2023

Στο ''τιμόνι'' του Αχαρναϊκού ο Δραμινός Θόδωρος Παχατουρίδης!

Ο Δραμινός Θόδωρος Παχατουρίδης είναι ο νέος προπονητής του ιστορικού Αχαρναϊκού και ο οποίος αναλαμβάνει να οδηγήσει τους ''πράσινους'' στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Ανατ.Αττικής όπου η ομάδα βρίσκεται στην 4η θέση με 31 βαθμούς ...δέκα (10) λιγότερους απο τον πρωτοπόρο Αστέρα Κυανούς Ακτής !

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αθηναϊκής ομάδος :

 Ένας θρύλος στον θρύλο του Αχαρναϊκού μας.

Ο Θεόδωρος Παχατουρίδης γεννήθηκε στην Δράμα στις 4 Σεπτεμβρίου του 1967.
Είναι κάτοχος διπλώματος UEFA Pro και διπλωματούχος καθηγητής σωματικής αγωγής.
Ως εξαιρετικός ποδοσφαιριστής ξεδίπλωσε το ταλέντο του από την Δόξα Δράμας (1983-1988) με 93 συμμετοχές και 6 τέρματα.
Μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό από τον Δεκέμβριο του 1987 και μέχρι τον Ιανουάριο του 1996 κατέκτησε τρία κύπελλα Ελλάδος με 201 συμμετοχές και 15 γκολ.
Από τον Ιανουάριο του 1996 μέχρι και το 2001 αγωνίστηκε στον Ιωνικό Νικαίας με 150 συμμετοχές και 3 γκολ .
Υπήρξε διεθνής με την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των ανδρών, ενώ έπαιξε με όλα τα κλιμάκια των αντιπροσωπευτικών μας συγκροτημάτων .
Ιδιαίτερη επιτυχία του ήταν η κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο διαβαλκανικό πρωτάθλημα με τις συμμετοχές κραταιών εθνικών ομάδων όπως της τότε Ενωμένης Γιουγκοσλαβίας, της Ρουμανίας, Βουλγαρίας, Αλβανίας και Τουρκίας.
Με την under 21 το 1988 κατέκτησε την δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ελπίδων το οποίο είχε διαρκέσει, μάλιστα, για δύο συναπτά έτη .
Με τεράστιες επιτυχίες και ήττα από την Γαλλία σε διπλό αγώνα , με αντιπάλους όπως οι Καντονά , Ζοζέ, Σιρέζ.

Προπονητικά μεταλαμπάδευσε με ιδιαίτερη επιτυχία τα μυστικά του ποδοσφαίρου στις νέες γενιές.
Προπονητής του Ηρακλή Ψαχνών , του ΑΟ Μάνης, της Ένωσης Πανασπροπυργιακού- Δόξας, του Κερατσινίου και του Ολυμπιακού Λιοσίων, με τεράστια συμβολή στην ανάδειξη ταλέντων, του ανατέθηκε από το 2009 έως το 2012 ο ρόλος του προπονητή στην εθνική μας ομάδα νέων (under 17) και από το 2012 έως το 2014 το κοουτσάρισμα της εθνικής μας ομάδας (under 19).

Στην Γ΄εθνική κατηγορία ήταν προπονητής από το 2017 έως το 2019 στον ΑΟ Θήβας , από το 2019 έως το 2021 προπονητής στον Απόλλωνα Ποντίων Ασπροπύργου και μέχρι πέρυσι συνέλαβε αποφασιστικά στην άνοδο του Βύζαντα Μεγάρων.

Πρόκειται για έναν ζωντανό θρύλο, στην ομάδα θρύλο της καρδιάς και της πόλης μας.

Αναλαμβάνει ως υπεύθυνος όλες τις Ακαδημίες, μαζί με τους υπάρχοντες εγνωσμένης αξίας προπονητές μας, ώστε ο Αχαρναϊκός μας να είναι και να αποτελεί ένα ζωντανό κι ελπιδοφόρο μέλλον του τόπου, των παιδιών μας και του ποδοσφαίρου μας.

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...