ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2023

Σε σεμινάριο της ΠΑΕ ΑΕΚ ο Δραμινός προπονητής Ντίνος Τεγξίζογλου ...υπό το βλέμμα του Ματίας Αλμέϊδα!

 Ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον σεμινάριο παρακολούθησε ο υπεύθυνος ανάπτυξης υποδομών της Α.Ε ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ Κος Τεγξίζογλου Ντίνος στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όπως κάθε φορά ,έτσι και τώρα κύριο χαρακτηριστικό του σεμιναρίου ήταν η ευρείας γκάμα θεματολογία. 

Τονίστηκε η αξία της δημιουργίας ισχυρού μαθησιακού περιβάλλοντος, ενώ παρουσιάστηκαν αμιγώς αγωνιστικά θέματα αλλά και κάποια κάπως διαφορετικά όπως η σωστή χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης .

Μαζί με όλους τους εκπρόσωπους και των 22 ακαδημιών απ όλη την Ελλάδα  παρακολουθήσαμε τον Αθλητικό Διευθυντή της Ακαδημίας και Υπεύθυνο Εκπαίδευσης Δικτύου κ. Ηλία Κυριακίδη , ο οποίος ανέπτυξε το θέμα με τίτλο «Περιβάλλον προπόνησης». 

Οι συμμετέχοντες είδαν τον αγώνα  των ομάδων Κ14 της ΑΕΚ με την Κηφισιά ,  ενώ και υπήρξε εισήγηση από τον επικεφαλής του τμήματος goalkeeping της Ακαδημίας Διονύση Χιώτη .

Στην συνέχεια παρουσιάστηκε προπονητική μονάδα της Κ13 της ΑΕΚ με εισήγηση του προπονητικού τιμ της ομαδας ,  ανάλυση από τον κ. Καραχάλιο προπονητή της Κ19 καθώς και εισήγηση από την Κα Χριστίνα Κορομηλά για την σπουδαιότητα των κοινωνικών μέσων δικτύωσης στο ποδόσφαιρο.

Τέλος μια ευχάριστη έκπληξη εξαιρετικής σημασίας ήταν η συνάντηση των προπονητών  με τον προπονητή Ματίας Αλμέιδα  

Ο προπονητής της ΑΕΚ βρέθηκε με χαρα κοντά τους και ανέπτυξε το θέμα  «Η οικογενειακή ανατροφή, οι κοινωνικές προσλαμβάνουσες και η ποδοσφαιρική καριέρα ως παράγοντες της εξέλιξης ενός προπονητή». 

Ο Αργεντινός τεχνικός για περίπου μία ώρα, μαζί με τον άμεσο συνεργάτη του και γυμναστή της πρώτης ομάδας Γκίντο Μπονίνι συνομίλησε με τους συμμετέχοντες  σε κλίμα φιλικό και έθιξε σημαντικά σημεία από το ποδόσφαιρο αλλά και την πορεία του ως παίκτης και προπονητής . 

 

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...