ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

A.E. Kαλής Βρύσης - Γ.Σ. Προσοτσάνης 0-3 : ''καθάρισε'' στο πρώτο μέρος το τρίποντο...και παρέμεινε στην κορυφή!

 Η πρωτοπόρος Προσοτσάνη ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι του Μενοικίου απέναντι στην ουραγό Α.Ε. Καλής Βρύσης με σκορ 0-3 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι η Προσοτσάνη έφθασε στους 30 βαθμούς μένοντας στην κορυφή και παράλληλα η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος μετά την ήττα της Χωριστής ενώ απο την άλλη πλευρά οι ΄΄κυανόλευκοι'' παρέμειναν στην τελευταία θέση με μόλις έναν βαθμό...

Στο αγωνιστικό μέρος , η Προσοτσάνη μπήκε δυνατά στο πρώτο μέρος και μετά το πρώτο εικοσάλεπτο ....βρήκε τους διαδρόμους απέναντι στην καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων και άνοιξε το σκορ στο 23΄με τον Τόπι που έφθασε τα οκτώ προσωπικά γκολ στον πίνακα των σκόρερς αλλά και στο 32΄με τον Αντώνη Ματζιάρη να σκοράρει απέναντι στην γενέτειρα αλλά να μην πανηγυρίζει το τέρμα..

Στην επανάληψη , οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ανεβάσουν γραμμές και να πιέσουν ωστόσο οι φιλοξενούμενοι διαχειρίστηκαν αποτελεσματικά το προβάδισμα και με τον Κώστα Τσακμακίδη ''κλείδωσαν'' το τρίποντο σε μια έδρα όπου πέρυσι είχαν αφήσει δύο βαθμούς !

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 





Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...