ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Ροδόπη'87 - Δόξα 2016 0-5 : σαρωτική εμφάνιση της δραμινής ομάδας ...΄΄έσπασε'' το αήττητο της πρωτοπόρου μέσα στο σπίτι της !

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την γυναικεία ομάδα της Δόξας 2016 και μάλιστα με εμφατικό τρόπο μέσα στην Κομοτηνή επί της πρωτοπόρου και μέχρι πρότινος αήττητης Ροδόπης΄87 την οποία και διέσυρε με σκορ 0-5!!!

Απέναντι στην έτερο πρωτοπόρο ομάδα μετά το προηγούμενο αγώνα με τις Σειρήνες Γρεβενών η δραμινή ομάδα παρουσίασε το καλό της πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να επικρατήσει με το ευρύ 0-5 αποδεικνύοντας ότι η τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές της δυνατότητες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο σε κατοχή μπάλας και ευκαιρίες καθώς και οι δυο ομάδες είχαν από ένα σουτ στην εστία.

Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε γρήγορα σε ένα επιθετικό μόνο λόγο για την Δόξα 2016.

Στο 48΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ της Πουλιουδη και σέντρα της Μούκα η Μαρασλή με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Πριν περάσουν τρία λεπτά στο 51΄ πάλι η Μαρασλή με εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή διπλασίασε τα τέρματα των Δραμινών ....

Μετά το δεύτερο τέρμα οι φιλοξενούμενες κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και έχασαν ευκαιρίες με τις Μπαντή , Τζιντζογλου και Πουλιουδη για να αυξήσουν το σκορ.

Στο 79' η Μαρασλή σημάδεψε από κοντινή απόσταση το οριζόντιο δοκάρι ενώ στην εξέλιξη της φάσης η Μπαντή πέρασε τρεις παίκτριες μέσα στην αντίπαλη περιοχή και με παράλληλη σεντρα έδωσε ασίστ στην Αλατζιδου η οποία με κοντινη προβολή έκανε το 0-3.

Φτάνοντας στο τέλος του αγώνα στο 90' η Μαρασλή κατάφερε να σημειώσει χατ τρικ όταν σε συνεργασία με την Πουλιουδη σε εκτέλεση φάουλ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 0-4.

Το τελικό 0-5 σημείωσε στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Πουλιουδη με σουτ έξω από την περιοχή μετά από πάσα της Μαρασλή.

Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τον τραυματισμό της Ghazaryan η οποία τραυματίστηκε στο γόνατο και αντικαταστάθηκε στο 43 αποτην Πουλιουδη.

Το μέγεθος του τραυματισμού της θα αξιολογηθεί αυριο απο τον γιατρο της ομάδας μας.

Δόξα 2016 (Νίκος Τσιμπλίδης) Ριζοπούλου,Ευστρατίου,Ζήση,Μάκρα,Ιτογια,Χατζηιωάννου, Μούκα (75' Αλατζιδου),Ghazaryan (43΄Πουλιουδη), Μπαντή ( 83' Λαζαρίδου),Μαρασλή,Τζιντζόγλου (83΄Μπιλορόγλου)

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...