ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Κάτω Βροντούς - Άρης Αμπελακίων 7-5 : ...ακόμα βάζουν γκολ στο Λεκανοπέδιο!

 Συναρπαστικό ματς στο Λεκανοπέδιο ....ανάμεσα σε δύο ομάδες που δεν είχαν βαθμό μέχρι στιγμής και αυτό απο μόνο του ήταν ένα κίνητρο για να προσφέρουν αμέτρητα γκολ και πολύ θέαμα!

Νικήτρια η ομάδα της Δόξας Κάτω Βροντούς με το εξωπραγματικό σκορ 7-5 επί του Άρη Αμπελακίων στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Δράμας ...

Ο ''χορός των γκολ'' ξεκίνησε απο τα πρώτα δευτερόλεπτα με τον Βασιλειάδη να κάνει το 0-1...ωστόσο στην επόμενη φάση οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Μιχάλη Κεσίδη ενώ ο Πέτρος Θεοδωρίδης στο 10' έκανε το 2-1 και δύο λεπτά αργότερα (12΄) ο Κεσίδης ξανασκόραρε και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1!

Οι ''κιτρινόμαυροι'' μετά το ''μούδιασμα'' του πρώτο δεκαλέπτου μείωσαν στο 22' με τον Ψωμαδάκη αλλά ο Μιχάλης Κεσίδης με το τρίτο προσωπικό του τέρμα κάνοντας χατ-τρικ διαμόρφωσε το σκορ του ημιχρόνου σε 4-2!!

Στην επανάληψη οι ομάδες συνέχισαν στο ίδιο τέμπο...με τον Ψωμαδάκη να μειώνει ακόμη περισσότερο στο 50' (4-3) αλλά ο Βαρυτιμιάδης στο 56' ανέβασε και πάλι τον δείκτη του σκορ (5-3)!

Οι γηπεδούχοι με το δεύτερο τέρμα του Πέτρου Θεοδωρίδη στο 62΄άνοιξαν το σκορ (6-3) ωστόσο δύο γρήγορα γκολ με τους Βασιλειάδη (66') και Σιαμίδη (70΄) έκαναν το παιχνίδι ντέρμπι (6-5)!

Το τελικό σκορ (7-5) διαμόρφωσε ο Μουταφτσής στο 80ο λεπτό...σε ένα ματς όπου δεν υπήρχε ουτε μια κίτρινη κάρτα , δείγμα του επιθετικού και καθαρού αγώνα που διεξήχθη !


Διαιτητής : Αλβανίδης Χ.  (Ανδρινοπούλου Χ. - Κορμούλης Θ.)


Δόξα Κάτω Βροντούς (Θόδωρος Καρυπίδης) : 
Ποιμενίδης , Σάββαρος , Παϊσίδης , Γκρέκας (80΄Κεσίδης Χ.) , Μουταφτσής , Κιοσέογλου (61΄Ροξένος) , Θεοδωρίδης Π. , Ζιμπίδης , Κεσίδης Μ. (80΄Παντσελής) , Βαρυτιμιάδης , Καρυπίδης 


Άρης Αμπελακίων : 
Γλάβας , Θωμαϊδης (70΄Ζιώγας) , Μουλαδάκης , Πατέλης , Ψωμαδάκης , Κυπριζλής , Βασιλακάκης , Κουτρουλάκης , Σιαμίδης , Κωσταντινίδης , Βασιλειάδης .

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...