ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Α.Ε. Καλής Βρύσης 5-1 : ''πεντάσφαιροι'' οι ''κιτρινόμαυροι''....παρέμειναν στο κυνήγι της κορυφής!

 Επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού που επικράτησε με σκορ 5-1 της Α.Ε. Καλής Βρύσης στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας ..

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 25 βαθμούς και παρέμειναν στο κυνήγι της πρωτοπόρου Προσοτσάνης ενώ απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Μενοικίου παρέμεινε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις έναν βαθμό...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι μπηκαν αρκετά δυνατά και ήδη στο 20λεπτο το σκορ ήταν 2-0 με δύο προσωπικά τέρματα του Τσιμισκίδη ενώ στο 33΄έχασαν την ευκαιρία να ανεβάσουν και άλλο το σκορ αλλά ο Τσακίρης έπιασε το πέναλτι του Πουλα ...με το 2-0 να είναι σκορ ημιχρόνου !

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μπουν στο παιχνίδι και το κατάφεραν με τον Κουμπάκη στο 69΄ωστόσο τρία λεπτά αργότερα (72΄) ο Θεοδωρίδης ανέβασε και πάλι την διαφορά (3-1)

Λίγα λεπτά αργότερα η Καλή Βρύση έμεινε με παίκτη λιγότερο μιας και ο Παλτζίδης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα...

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι πέτυχαν ακόμα δύο γκολ με τον Νίκο Μασκαλίδη (85΄, 90΄) που είχε περάσει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :


* Ευχαριστούμε θερμά την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου 
για το φωτογραφικό υλικό.


Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...