ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Πετρούσας - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 4-1 : επιστροφή στις νίκες για τους ''Μαυραετούς'' ! (pics & vid)

 Eπιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα για την Δόξα Πετρούσας που επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης με σκορ 4-1 (ημ. 2-0) του Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι μετά απο δύο σερί ήττες με αυτό το τρίποντο οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους 16 βαθμούς ...όσους και ο Ξηροπόταμος και μείωσαν την διαφορά απο την κορυφή στο -8 !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα ματς όπου αξίζει να σημειωθεί ότι μετά βίας οι δύο ομάδες κατάφεραν να συγκροτήσουν ενδεκάδα λόγω τραυματισμών , ιώσεων αλλά και επαγγελματικών υποχρεώσεων οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και μόλις στο 20΄βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0 χάρη σε τέρματα των Τζάρτζαλου (6΄) και Αντωνιάδη (20΄) ! 

Στην συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Πάνο το σουτ του οποίου έδιωξε με υπερένταση ο Χαρπαντίδης.

Στην επανάληψη ο Ξηροπόταμος πίεσε με την έναρξη ωστόσο η Πετρούσα πέτυχε και τρίτο τέρμα με την συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα (59΄) και κάπου εκεί έδειξε να ''κλειδώνει'' το τρίποντο .

Στο 79΄ο Φόρης Παναγιώτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 για να πετύχει το ''γκολ της τιμής'' ο Πάνος στις καθυστερήσεις (4-1) !

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) καθώς και φωτοστιγμές μέσα απο τον φακό της ''Ο'' ενώ στο παρακάτω video (μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου δείτε τα στιγμιότυπα του αγώνα: 


















ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...