ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Ορφέας Χωριστής - Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου 4-0 : επιστροφή στις νίκες για τους ''κυανόλευκους'' ...που παραμένουν σε τροχιά κορυφής!

 Επιστροφή στις νίκες για τον Ορφέα Χωριστής που επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-0 επί του Μέγα Αλέξανδρου Ξηροποτάμου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας!

Ορφέας Χωριστής 

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 28 βαθμούς και παρέμειναν σε απόσταση πέντε βαθμών απο την κορυφή....και πλέον θα εύχονται το ερχόμενο Σάββατο να μην υπάρξει νικητής ώστε με πιθανή δική τους νίκη να πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην πρώτη θέση....

Απο την άλλη πλευρά ο Μέγας παρέμεινε στους 20 βαθμούς , προσπάθησε να πάρει κάτι θετικό απο το παιχνίδι ωστόσο η αποτελεσματικότητα των αντιπάλων στο πρώτο μέρος δεν άφησε παραπάνω περιθώρια.

Μέγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου

Να σημειωθεί ότι με την ομάδα του Ξηροποτάμου αγωνίστηκε ο Γιώργος Μουχτάρης επιστρέφοντας στην γενέτειρα του !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι όπως προαναφέραμε μπήκαν αρκετά δυνατά στο ματς έχοντας ευκαιρίες να ανοίξουν νωρίτερα το σκορ κάτι το οποίο έγινε στο 20' με τον Μιχάλη Δούμπλατζη ενώ ο νεαρός Μανωλεσάκης με δύο προσωπικά τέρματα σε ένα δεκάλεπτο (34' ,45΄) ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο ημίχρονο σε 3-0.

Στην επανάληψη ο Ορφέας διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμα βρίσκοντας και τέταρτο γκολ (4-0) με τον Αθανασίου στο 76ο λεπτό.

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' του αγώνα με τα πλήρη στοιχεία της αναμέτρησης (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...