ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Σιταγρών - Δόξα Δράμας Β΄ 3-2 : ΄΄λύτρωση'' ...μέσω Συρίας για τους ''Μαυραετούς'' !

 Σημαντική νίκη για την Δόξα Σιταγρών που επικράτησε με σκορ 3-2 επί της Δόξας Δράμας Β΄στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Δόξα Σιταγρών - Δόξα Δράμας Β' 3-2 (doxadramasb.blogspot.com) 

Έτσι οι γηπεδούχοι επέστρεψαν στις νίκες και έφθασαν τους 14 βαθμούς ανεβαίνοντας παράλληλα στην 2η θέση ενώ τα μικρά ''Μαυραετόπουλα'' παρέμειναν στους 11 βαθμούς και την 5η θέση!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , η Δόξα Β' μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και προηγήθηκε στο σκορ με τον Χατζηγεωργιάδη στο 15ο λεπτό ωστόσο οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν και έφεραν το ματς στα ίσα στο 35΄με τον Τοσούνογλου που ήταν και το σκορ ημιχρόνου!

Στην επανάληψη ο Τσαρσιταλίδης με πλασέ ανατρέπει το σκορ (2-1) στο 66΄ωστόσο η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο αφού τέσσερα λεπτά (70΄) ο Κοντρόπουλος ισοφαρίζει σε 2-2!

Το ''χρυσό γκολ'' για τους Σιταγρούς πέτυχε ο Khalil ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά το πέναλτι του Τοσούνογλου που απέκρουσε ο Βογιατζόγλου και με κοντινό πλασέ διαμόρφωσε το τελικό σκορ..

Να σημειωθεί ότι οι Σιταγροί τελείωσαν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τρυφίδη στο 87΄με δεύτερη κίτρινη κάρτα...


Διαιτητής : Δηλγεράκης Α. (Θαμνίδης Χ. -  Μαμσάκος Θ.) 


Δόξα Σιταγρών (Τάσος Λευκόπουλος) : 
Δεϊρμεντζόγλου , Κολγκέκα , Ιωσηφίδης , Δεληγιώρογλου , Παρασκεαϊδης , Τρυφίδης , Τσιχλακίδης , Τοσούνογλου (80΄Αθανασιάδης) , Khalil , Τσαρσιταλίδης , Ιωσηφίδης.


Δόξα Δράμας Β' (Λεωνίδας Βογιατζόγλου) : 
Βογιατζόγλου , Σίντος (57΄Κοντρόπουλος) , Σταυρόπουλος (85΄Μουρατίδης) , Χατζηαθανασιάδης , Πανταζίδης (ημιχ. Μιχαηλίδης) , Κοτζαμάνης , Γεωργιάδης , Ελευθεριάδης , Κυριακίδης (ημιχ. Αντζας) , Βασιλειάδης (75΄Καρράς) , Κοντογιάννης .

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...