ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Πήγασος Δράμας - Ηρακλής Μαυροβάτου 3-2 : συνεχίζει την ανοδική του πορεία το ''άτι'' ...80 ημέρες χωρίς νίκη ο ''Γηραιός'' !

 Συνεχίζει την ανοδική του πορεία ο νεοσύστατος Πήγασος Δράμας νικώντας με σκορ 3-2 τον Ηρακλή Μαυροβάτου , στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι το ''άτι'' έφθασε τους 11 βαθμούς και βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς μακριά απο την προνομιούχο θέση που οδηγεί στα play-off ..ενώ απο την άλλη πλευρά ο ''Γηραιός'' αγνοεί την νίκη εδώ και 80 ημέρες...απο την 2η αγωνιστική όταν και είχε ξεκινήσει με δύο σερί τρίποντα το πρωτάθλημα!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι φιλοξενούμενοι που παρουσιάστηκαν με μόλις 12 ποδοσφαιριστές λόγω τραυματισμών και ιώσεων άνοιξαν το σκορ στο 17΄με τον Σωτηριάδη ωστόσο ο Πήγασος με δύο γρήγορα γκολ με Τεγξίζογλου (37΄) και Μιχαηλίδη Β. (39΄) ανέτρεψε το σκορ σε 2-1  το οποίο και έμελλε να είναι ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν απο το ξεκίνημα πετυχαίνοντας και τρίτο τέρμα (3-1) με τον Ιορδανίδη για να μειώσει λίγα λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης στο 63΄...


Διαιτητής : Παρασκεύουδης Ν. (Δημητριάδου Γ. - Σκριτζόβαλης Β.)


Πήγασος Δράμας (Παναγιώτης Χοροζίδης) : 
Καρέλας , Αϊδινίδης , Σωφρονιάδης , Παπαδημητρίου Β. , Βρασκίδης , Νικολαϊδης (82΄Συριώτης) , Χατζησωτηριάδης (ημιχ. Μπόζιος ) , Τεγξίζογλου , Ιορδανίδης Α. (65΄Βολτσάκης) , Ιωακειμίδης (82΄Μιχαηλίδης Ν.) , Ράσκος (35΄λ.τ. Μιχαηλίδης Β.) 


Ηρακλής Μαυροβάτου (Παναγιώτης Καλατζίδης) :
Πουλάρια , Μιχαλόπουλος , Τικταπανίδης , Χρυσόπουλος Ν. , Βουνοτραπίδης , Σωτηριάδης , Μουρούζης , Χρυσόπουλος Σ. , Ελευθεριάδης , Αγγελίδης , Τσαουσίδης (43΄λ.τ. Συμεωνίδης Ι.)

ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των αγώνων μπαράζ! (Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου)

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος 2023-24 για την ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο (20-21/4) με τους αγώνες μπαράζ και η Επιτροπή Διαιτησ...