ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Άρης Καλαμώνα - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου 3-2 : μεγάλη νίκη για τους ''κιτρινόμαυρους...με ανατροπή στο τελευταίο 20λεπτο !

 Μεγάλη νίκη για τον Άρη Καλαμώνα που επικράτησε με σκορ 3-2 του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας ..

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' έφθασαν τους 18 βαθμούς και για πρώτη φορά απο την αρχή του πρωταθλήματος ανέβηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''ροσομπλού'' έμειναν στους 14 βαθμούς μετά την τρίτη συνεχόμενη ήττα...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , όσοι παρακολούθησαν τον αγώνα πρέπει να αισθάνονται τυχεροί αφού οι δύο ομάδες έχασαν σωρεία ευκαιριών ...με τους φιλοξενούμενους να μπαίνουν δυνατά στο πρώτο μέρος στο οποίο προηγήθηκαν με σκορ 0-2 χάρη σε τέρματα των Φουρουτζή (20΄) και Παρουτσή (40΄)!


Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και πιέζοντας κυρίως στο τελευταίο μισάωρο πέτυχαν μια απίστευτη ανατροπή...εκεί όπου μίλησε η εμπειρία των Περπερίδη (72΄, 81΄) και Σάββα Σαββίδη (90΄)!!!!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία του αγώνα (πατήστε πανω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) 



Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...