ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Αρης Μικροχωρίου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄ 3-0 : νικηφόρο το ντεμπούτο του ''Ψηλού'' !

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Μικροχωρίου που επικράτησε με σκορ 3-0 επί της Νέας Αμισσού Β' στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !
Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν στους 24 βαθμούς και συνέχισαν να βρίσκονται στο κυνήγι της πρωτοπόρου Αδριανής (η οποία έχει ρεπό την επόμενη αγωνιστική) στο ντεμπούτο του Γιάννη Ιωαννίδη (Ψηλός) στον πάγκο των ΄΄κιτρινόμαυρων'' ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''πιτσιρικάδες'' του Ιορδάνη Θεοδοσιάδη που δεν έχουν δικαίωμα εισόδου στα play-off μπορεί να ηττήθηκαν αλλά έδειξαν το αξιόμαχο τους...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι επεβαλαν απο την αρχή του αγώνα τον ρυθμό τους έχοντας τις ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα...ωστόσο το κατάφεραν με την λήξη του ημιχρόνου (43΄) με τον Μελίδη!

Στην επανάληψη  ο Άρης βρήκε ακόμα δύο γκολ με τον Καζάκη (55΄) και τον Μπουμπέκη (72΄) ''κλειδώνοντας'' έτσι ένα πολύτιμο τρίποντο!


Διαιτητής : Χορόζογλου Β. (Ιορδανίδου Ε. - Παρασκεύουδης Α.)


Αρης Μικροχωρίου (Γιάννης Ιωαννίδης) : 
Αθανασιάδης , Σανίτσας , Καζάκης , Πεντεζίδης , Γιαγκοζίδης (ημιχ. Σκαρτσούνης) , Μπαϊρακτάρης (74΄Παπαδόπουλος) , Κοσκερίδης (69΄Τσίτσος) , Ματσίνης - Μακρίδης , Μελίδης , Μπουμπέκης (73΄Μητρούσης) , Κούλα (61΄Γεωργιάδης)


ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄ (Ιορδάνης Θεοδοσιάδης) : 
Σεπετζής , Σαλπιγκτίδης (81΄Ζαχαράκης) , Λίτος (64΄Τσιρίδης) , Λουκίδης , Τυπάδης , Μουρζάς (81΄Στάφα) , Μήτρου (73΄Μυλωνάς) , Αυγουστάτος , Ukaj (81΄Ετόγλου) , Καλλιανίδης , Γκαμότσος.

* Ευχαριστούμε θερμά 
την καλή φίλη 
Ελένη Ευστρατίδου 
για το φωτογραφικό υλικό !

''Θλίψη'' στο δραμινό μπάσκετ ! ''Έφυγε'' η ''ψυχή'' του ΚΑΟΔ....Αριστείδης Ιωαννίδης !

 Θλίψη προκάλεσε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης η είδηση του αδόκητου χαμού του Αριστείδη Ιωαννίδη σε ηλικία μόλις 60 ετών.... Ο ''Αρ...