ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2023

Ηρακλής Αδριανής - Απόλλων Νεροφράκτη 3-0 : ''φόρτσαρε'' στην επανάληψη και παρέμεινε σε απόσταση βολής απο την κορυφή!

 Tρίτη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Δράμας για τον Ηρακλή Αδριανής που επικράτησε με σκορ 3-0 του Απόλλωνα Νεροφράκτη στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής !

Έτσι ο ''Γηραιός'' έφθασε τους 17 βαθμούς και παρέμεινε στο κυνήγι της κορυφής , όντας έναν βαθμό λιγότερο απο τον πρωτοπόρο Άρη Μικροχωρίου !

Απο την άλλη πλευρά ο μαχητικός Απόλλων Νεροφράκτη ''δυσκόλεψε'' τους γηπεδούχους για το πρώτο μέρος ωστόσο στην επανάληψη δέχθηκε δύο γρήγορα γκολ στο πρώτο τέταρτο και έτσι δεν μπόρεσε να πάρει κάτι θετικό απο αυτό το ματς...

Τα τέρματα που έδωσαν την νίκη στον Ηρακλή πέτυχαν ο Δημητριάδης (52' , 59΄) που έφθασε τα εννέα (9) προσωπικά τέρματα και ανέβηκε στην 2η θέση των σκόρερς (10 γκολ έχει ο Χατζησαββίδης της Γραμμένης) καθώς και ο Καλογριάς (72΄) !


Διαιτητής : Παρασκεύούδης Ν. (Παρασκεύουδης Α. - Ζάχαρη Μ.) 


Ηρακλής Αδριανής (Γιάννης Γρηγοριάδης) : 

Κοτσάκι , Πρίτσιου , Κουγιουμτζής , Ζουρνατζής (83΄Γκούτης) , Κεσίδης , Ζίφι , Μανταρλής (61΄Λιόντας) , Μπουντάκης  (ημιχ. Δημητριάδης) , Γιαννακόπουλος (83΄Άντζας) , Καλογριάς (87΄Καγιάογλου) , Μαυρίδης .



Απόλλων Νεροφράκτη (Τάσος Καπαντζάκης) :

Λουλούδης Θ. ,Τσάρτσιου (78΄Θωϊδης) , Λουλούδης Δ. , Παπαδόπουλος , Ζαγοριδης , Πολυτίδης , Λεϊλόγλου (64΄Γιουσούφ Ογλού) , Αραμπατζής , Μπεζάτι , Γκαρλιαρίδης (78΄Σαρόγλου) , Λόμιζε.

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...