ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Δόξα 2016 - Βασίλισσα Θράκης 6-0 : νικηφόρα έκλεισε τον πρώτο γύρο η δραμινή ομάδα ! Αποτελέσματα και βαθμολογία

 Με νίκη έκλεισε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος για την Δόξα 2016 με αντίπαλο την ομάδα της Βασίλισσας της Θράκης την οποία και νίκησε με σκορ 6-0 στο πλαίσιο της Β΄Εθνικής Γυναικών...

Μετά από 35 λεπτά στα οποία η δραμινή ομάδα είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη ευκαιρία η Μαρασλή με ατομική ενέργεια και αφού ξανακέρδισε την μπάλα μετά την απόκρουση της αντίπαλης τερματοφύλακα άνοιξε το σκορ για την ομάδα μας.

Το 2-0 έγινε μετά από καταπληκτική συνεργασία των Μούκα , , Μπαντή , Μαρασλή και πλασέ της τελευταίας και προβολή της Τζιντζογλου μετά από νέα απόκρουση της τερματοφύλακα.

Το 2-0 ήταν το σκορ του πρώτου ημιχρόνου ενω το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο....με γκολ.

Εντυπωσιακή ενέργεια της Χατζηιωάννου από δεξιά σεντρα προς τη Μαρασλή η οποία θα πασάρει στην επερχόμενη Πουλιουδη και αυτή με πλασέ θα κάνει το 3-0.

Στο 65 ο Νίκος Τσιμπλιδης προχώρησε σε τρεις αλλαγές και στις θέσεις των Μούκα Μπαντή και Τζιντζογλου πέρασαν οι δωδεκάχρονες Λαζαρίδου και Μπιλορογλου καθώς και η Αλατζιδου ενώ στο 70 πήραν λεπτά συμμετοχής οι νεαρες Τσεκεριδου και Κελεμπεκη.

Πέντε λεπτά μετά την είσοδο της η Αλατζιδου χτίστηκε σκόρερ καθώς μετά από συνεργασία των Πουλιουδη και Μαρασλή και πάσα της τελευταίας σε κενή εστία έγινε το 4-0.

Στο 75 έγινε το 5-0 από τη Μαρασλή με πλασέ μέσα από την περιοχή ενώ το τελικό 6-0 πέτυχε η δωδεκάχρονη Μπιλορογλου με σουτ έξω από την περιοχή σημειώνοντας το δεύτερο της τέρμα αυτή την αγωνιστική περίοδο.

Δόξα 2016 (Τσιμπλιδης)
Ριζοπούλου Ευστράτιου ( 70 Τσεκεριδου) Ζήση (70 Κελεμπεκη) Μακρα Ιτογια Χατζηιωάννου Μούκα (65 Αλατζιδου) Πουλιουδη Μπαντή (65 Μπιλορογλου) Μαρασλή Τζιντζογλου (65 Λαζαρίδου)

Παρακάτω δείτε τα αποτελέσματα , την βαθμολογία και την επόμενη αγωνιστική :
Σειρήνες Γρεβενών - Βέροια 2-0
Βόλος - Ροδόπη 87 3-0
Δόξα 2016 - Βασίλισσα Θράκης 6-0
Λέοντες - Μέντεκας Καλαμαριάς 0-2

Η βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική (10η , 5/2)
Μέντεκας Καλαμαριάς - Πανσερραϊκή
Λέοντες - Δόξα 2016
Βέροια - Ροδόπη 87
Βασίλισσα Θράκης - Βόλος
ρεπό : Σειρήνες Γρεβενών

ΕΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των αγώνων μπαράζ! (Σάββατο 20 και Κυριακή 21 Απριλίου)

Ολοκληρώνεται η αγωνιστική περίοδος 2023-24 για την ΕΠΣ Δράμας αυτό το σαββατοκύριακο (20-21/4) με τους αγώνες μπαράζ και η Επιτροπή Διαιτησ...