ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

Απόλλων Νεροφράκτη - Ηρακλής Μαυροβάτου 2-2 : έ(Χ)ασαν έδαφος αμφότεροι!

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στον Νεροφράκτη ανάμεσα στον τοπικό Απόλλωνα και τον Ηρακλή Μαυροβάτου , με τις δύο ομάδες να ''μοιράζονται'' βαθμούς και γκολ (2-2) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Απόλλων Νεροφράκτη

Έτσι οι γηπεδούχοι έφθασαν τους 14 βαθμούς ...παραμένοντας σε θέση play-off ...ενώ ο ενισχυμένος ''Γηραιός'' αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 στο ημίχρονο εν τέλει πήρε έναν πολύτιμο βαθμό!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 15ο λεπτό ο Λεϊλόγλυ άνοιξε το σκορ (1-0) για να διπλασιάσει τα τέρματα ο Γκαρλιαρίδης λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (2-0) !

Ηρακλής Μαυροβάτου 

Στην επανάληψη ο ''Γηραιός'' μπήκε αρκετά δυνατά και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με δύο γρήγορα γκολ με τους Κωσταντινίδη (48΄) και Μαυρίδη (52΄) ενώ λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή με τον Κονδυλίδη λίγα λεπτά αργότερα (56΄) αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι !


Διαιτητές : Σιουμπάρας Ν. (Δημόπουλος Κ. - Παλαμάς Κ.)


Απόλλων Νεροφράκτη (Τάσος Καπαντζάκης) : 
Καρίνογλου , Ηλιάδης , Τσάρτσιου (58΄Παπαδόπουλος Γ.) , Θωϊδης (85΄Ζαγορίδης) , Λουλούδης Δ. (58΄Μανίτσας) ,Πολυτίδης , Λεϊλόγλου (77΄Λομίτζε) ,Αραμπατζής , Σαρόγλου , Γιουσούφ Ογλου , Γκαρλιαρίδης (85΄Ιορδανίδης Π.) 


Ηρακλής Μαυροβάτου (Παναγιώτης Καλατζίδης) : 
Πουλαρια , Μιχαλόπουλος , Μαυρίδης (78΄Λεοντίου) , Κωσταντινίδης Γ. , Χρυσόπουλος , Μπεσίκας , Σωτηριάδης (85΄Βουνοτραπίδης) , Αγγελίδης (78΄Μουρζάς) , Τσαουσίδης , Κονδυλίδης , Μουρούζης.

ΕΠΣ Δράμας : το πρόγραμμα του σαββατοκύριακου! (30-31/3) ΠΡΟΣΟΧΗ : ΑΛΛΑΓΗ ΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 Επιστροφή...στην ΄΄κανονικότητα΄΄ και την πλήρη δράση στα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Δράμας , μετά την διακοπή για την διεξαγωγή του τελικ...