ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Δράμας - Βύρωνας Καβ. 2-2 : ευ(Χ)αριστημένοι αμφότεροι ! (vid)

 (Χ)ωρίς νικητή ολοκληρώθηκε στο γήπεδο της Δόξας η αναμέτρηση μεταξύ της Δόξας Δράμας και του Βύρωνα Καβάλας (2-2) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Το πρώτο ημίχρονο ημίχρονο κύλησε νωθρά με λίγες φάσεις και κανένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε εντελώς. Η δραμινή ομαδα μπήκε δυνατά και στο 53’ ο Στέφανος Ρούτσης άνοιξε το σκορ μετά από πάσα του Αλέξη Κόντου.

Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν άμεσα και κατάφεραν να ανατρέψουν το σε βάρος τους σκορ με τον Αντώνη Δερμιτζάκη που σκόραρε στο 55’ και στο 62’.

Αντίδραση όμως είχαμε και από την Δόξα που πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 84’ με τον Δημήτρη Κυριακίδη ο οποίος είχε μπει σαν αλλαγή τρία λεπτά νωρίτερα και μετά από σέντρα του Στέλιου Μπλιού.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος / Αλμπάντης - Κακλίδης (Μακεδονίας)

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Μπεζυρτζής, Πιτσόλης, Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Ρούτσης (81' Οικονομίδης), Κυριακίδης Σ (62' Περσίδης). Ιορδανίδης Χρ (62' Χατζηδημητρίου)., Βαντερσον (62' Ιωσηφίδης), Σαμπανίδης (81' Κυριακίδης Δημ.), Μπλιός, Κόντος


ΒΥΡΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ (Μπάμπης Καζεπίδης): Αθανασίου, Τσέπρες, Ναουμίδης, Τουμανίδης, Παπαδόπουλος (72' Δερμιτζάκης Παύλος), Ουζούνογλου, Δερμιτζάκης Αντ., Τανζού, Πτηνόπουλος, (86' Λουκοβίτης) Καρίπογλου, Μπουλγουρίδης (63' Σιδηρόπουλος).

Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος) τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης σε περιγραφή του καλού φίλου
Δημήτρη Αδάκτυλου.



photo Χριστίνα Γεωργιάδου


Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...