ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Βώλακα - Ορφέας Χωριστής 2-1 : 7/7 για τους ''Μαυραετούς'' ...''έσπασε'' το αήττητο των ''κυανόλευκων'' !

 Η Δόξα Βώλακα ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας , νικώντας με σκορ 2-1 τον μέχρι πρότινος αήττητο Ορφέα Χωριστής!

Δόξα Βώλακα 

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' επέκτειναν το εκπληκτικό σερί των επτά (7) συνεχόμενων νικών ανεβαίνοντας στους 28 βαθμούς και συνέχισαν να κυνηγούν την Προσοτσάνη (30β.) την οποία υποδέχονται την επόμενη Τετάρτη 1/2.....ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κυανόλευκοι'' ....είδαν το αήττητο  να διακόπτεται στο Φαλακρό Όρος και να μένουν παράλληλα πέντε βαθμούς μακριά απο την κορυφή!

Ορφέας Χωριστής 

Στο αγωνιστικό μέρος και σε ένα πραγματικό ντέρμπι οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά και στο 15ο λεπτό οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Δράμπαλη για να ισοφαρίσει πέντε λεπτά (20΄) αργότερα ο Σάββας Παπαδόπουλος που σκόραρε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική !

Στην συνέχεια οι δύο ομάδες προσπάθησαν να σκοράρουν με τους γηπεδούχους να έχουν μια ελαφρά υπεροχή των κινήσεων και να διαχειρίζονται λίγο καλύτερα το παιχνίδι...

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε με δυνατές μονομαχίες και εκατέρωθεν ευκαιρίες ...με τον Νίκο Στάϊκο να σκοράρει λίγο πριν το τέλος (86΄) και να δίνει ένα πολύτιμο τρίποντο στους ''Μαυραετούς'' !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' του αγώνα με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 



Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...