ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Αρης Φωτολίβους - Αετός Βαθυτόπου 2-0 : ''ξέφυγε'' στο +5...και ανακηρύχθηκε πρωταθλητής χειμώνα!

 Μια ακόμη νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Άρης Φωτολίβους νικώντας με σκορ 2-0 τον Αετό Βαθυτόπου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι τα ''καναρίνια'' εκμεταλλεύθηκαν με τον καλύτερο τρόπο την ήττα του Μυλοποτάμου στην Γραμμένη και ξέφυγαν ακόμη περισσότερο στην βαθμολογία με +5 βαθμούς απο τους διώκτες του...ενώ παράλληλα κατέκτησε τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι πήραν νωρίς προβάδισμα στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ μόλις στο 6ο λεπτό απο τον Γιάννη Χαντζίδη .

Στην επανάληψη ο Άρης πέτυχε και δεύτερο γκολ απέναντι στον αξιόμαχο Βαθύτοπο με τον Κυριάκο Ρουμελιώτη στο 75΄που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ (2-0)...


Διαιτητής : Παρασκεύουδης Α. (Ζάμπας Χ. - Θεοφανίδης Μ.)


Άρης Φωτολίβους (Γιάννης Ομπασης) : 
Πουλας , Παρασκεύας , Χαρπαντίδης (55΄Νεβεσκιώτης) , Γκουζής , Χαντζίδης , Ευσταθιάδης , Παπαδόπουλος Κ. (61΄Σεραφειμίδης) , Μυτσκίδης , Κωσταντινίδης , Λέκοβιτς (68΄Τασσάκης) , Ρουμελιώτης .


Αετός Βαθυτόπου ( Μπαϊρακτάρης Αλέξανδρος) : 
Κουρτίδης , Ελευθεριάδης (78΄Αλεξανδρίδης) , Ζυρινίδης , Μαυρόπουλος Δ. , Κουγιουμτζίδης (50΄Τιγγιρίδης) , Κυριακίδης (86' Ουζουνίδης) , Κουγιουμτζόγλου , Μαυρόπουλος Γ , Παπαδόπουλος Ε., Μαυρόπουλος Ι.,Παπαδόπουλος Γ. 

Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...