ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 14ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 14η και προ-τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου συνεχίστηκε το απογευμα του Σαββάτου , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 18 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 292 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα...

...η Προσοτσάνη επικράτησε με σκορ 2-1 επί του Καλαμπακίου χάρη σε τέρματα των Μελενικιώτη και Ευκαρπίδη (ενδιάμεσα είχε ισοφαρίσει ο Αγγελόπουλος) και κράτησε το +2 απο τον Βώλακα ....εκεί όπου πάει την επόμενη εβδομάδα για το σούπερ ντέρμπι κορυφής όπου με νίκη ή ισοπαλία θα κατακτήσει τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα....με ήττα θα πέσει για πρώτη φορά φέτος απο το ψηλότερο σκαλοπάτι!


Η Δόξα Βώλακα χάρη σε τέρματα των Σίγγου και Μαλίκη πέτυχε την 8η συνεχόμενη νίκη της μέσα στην Νέα Αμισσό και πλέον περιμένει την Προσοτσάνη με διπλό σκοπό....να της σπάσει το αήττητο και συνάμα να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας κατακτώντας τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα!


Ο Ορφέας Χωριστής επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα νικώντας με το ευρύ σκορ 4-0 (ημ. 3-0) χάρη σε τέρματα των Μανωλεσάκη (2) , Δούμπλατζη και Αθανασίου και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής ...και πλέον θα εύχεται την επόμενη εβδομάδα να μην υπάρχει νικητής στον Βώλακα ώστε αν νικήσει μέσα στον Καλαμώνα να πλησιάσει και πάλι την κορυφή...


Ο Άγιος Αθανάσιος συνέχισε την ανοδική του πορεία (4η νίκη στα τελευταία πέντε ματς) και πλέον ''πάτησε'' πεντάδα ...νικώντας έστω και δύσκολα με σκορ 1-0 τον αξιόμαχο Μακεδονικό Αλιστράτης !


Στον Καλαμώνα ....ο τοπικός Άρης επικράτησε με σκορ 3-2 επί του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου ....όπου βρέθηκε να χάνει στο 70΄με σκορ 0-2 ( 20΄Φουρουτζής , 40΄Παρουτσής)...αλλά με τρία γκολ στο τελευταίο εικοσάλεπτο (72΄, 81΄πεν. Περπερίδης , 90΄Σαββίδης Σ.) έκανε μια επική ανατροπή ...ανεβαίνοντας παράλληλα στους 18 βαθμούς και την 8η θέση!


Τέλος στο Μενοίκιο...σε ένα ματς με πολλές δυνατές μονομαχίες , ο Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου πήρε στην εκπνοή μια πολύτιμη νίκη με γκολ του Μπάτζιου (είχε ανοίξει το σκορ ο Σέγκος Α. στο 37΄και είχε ισοφαρίσει ο Βασίλης Αβράμης στο 53΄) ανεβαίνοντας στους 16 βαθμούς και για πρώτη φορά απο την αρχή του πρωταθλήματος ...στην 10η θέση!


Απομένει η αναμέτρηση Αμπελοκήπων - Πετρούσας (Τετάρτη 1/2) για να ολοκληρωθεί και τυπικά η 14η αγωνιστική...


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) :





Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...