ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 13ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 13η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 18 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα  274 τέρματα απο την αρχή του φετινού μαραθωνίου! 


Στην κορυφή...η Προσοτσάνη πέρασε άνετα απο το Μενοίκιο Όρος νικώντας με σκορ 0-3 την τοπική Α.Ε. Καλής Βρύσης χάρη σε τέρματα των Τόπι , Ματζιάρη (σκόραρε απέναντι στην γενέτειρα του) και του Κώστα Τσακμακίδη ...κράτησε το +2 απο τον ασταμάτητο Βώλακα και έμεινε η μόνη αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος μετά την ήττα της Χωριστής !

Η Δόξα Βώλακα συνέχισε την προέλαση της ....πετυχαίνοντας την 7η συνεχόμενη νίκη της με σκορ 2-1 επι της μέχρι πρότινος αήττητης Χωριστής ...χάρη σε τέρματα των Δράμπαλη και Στάϊκου ενώ νωρίτερα ο Σάββας Παπαδόπουλος (σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο ματς) είχε ισοφαρίσει προσωρινά ...

Η Α.Ε. Καλαμπακίου επέστρεψε στις νίκες ...νικώντας με σκορ 2-1 και μάλιστα με ανατροπή την Νέα Αμισσό χάρη σε δύο γκολ μέσα σε ένα οκτάλεπτο (55΄Καπτέλι , 63΄Καλαϊτζίδης) ενώ για τους φιλοξενούμενους που έμειναν πίσω στην μάχη της κορυφής είχε ανοίξει το σκορ στο 5ο λεπτό ο Βασιλειάδης!

Επιστροφή στις νίκες μετά απο πέντε εβδομάδες για τον Μέγα Αλέξ. Ξηροποτάμου που επικράτησε με σκορ 3-1 της Καλλιφύτου χάρη σε τέρματα των Τανούσι (2) και Πάνου και έτσι μετά απο καιρό τα χαμόγελα επέστρεψαν στους ''κυανόλευκους'' ενώ το γκολ της τιμής για τους ''ροσομπλού'' πέτυχε ο ''συνήθης ύποπτος'' Στράτος Παρουτσής...

Στην Πετρούσα έγινε ματσάρα....κυρίως στο πρώτο μέρος όπου η μπάλα πήγαινε ασταμάτητα ''πάνω-κάτω'' με τους φιλοξενούμενους να έχουν δοκάρι στο 18....και τους ''Μαυραετούς'' να πέφτουν πάνω στον ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟ Καραγιαννίδη ο οποίος έβγαλε σωρεία ευκαιριών για τους γηπεδούχους...
Ο Φόρης Παναγιώτου στην τρίτη προσπάθεια (προηγήθηκε διπλή απόκρουση του Καραγιαννίδη) άνοιξε το σκορ στο 45΄....ωστόσο ο Άγιος Αθανάσιος που πίεσε στην επανάληψη έφθασε στην ισοφάριση με τον Νίκο Παπαδόπουλο στο 86΄!

Στο Λεκανοπέδιο ο τοπικός Ακρίτας επικράτησε στην ''μάχη της επιβίωσης'' με σκορ 1-0 επί των Φιλίππων Δοξάτου με τέρμα του Μιχαηλίδη στο 75΄...με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με 9 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής των Τσενεκλίδη και Χατζηλαζαρίδη και να ξαναβγαίνουν απο την επικίνδυνη ζώνη ....στην οποία όμως έπεσε το Δοξάτο για πρώτη φορά την φετινή περίοδο που τελείωσε το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γιώργου Καραγιαννίδη!

Τέλος στην Αλιστράτη , ο τοπικός Μακεδονικός γνώρισε την ήττα με σκορ 0-2 απο τον Άρη Καλαμώνα που ανεβαίνει βαθμολογικά ....με τους Βέη και Αλμανίδη να ''πληγώνουν'' τον πρώην προπονητή τους Βασίλη Σαρακασίδη!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολυτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :


Ακρίτας Κ. Νευροκοπίου - Φίλιπποι Δοξάτου 1-0

(75΄Μιχαηλίδης) 


Α.Ε. Καλής Βρύσης - Γ.Σ. Προσοτσάνης 0-3

(23΄Τόπι , 32΄Ματζιάρης , 75΄Κ.Τσακμακίδης)


Α.Ε. Καλαμπακίου - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού 2-1

(55΄Καπτέλι , 63΄Καλαϊτζιδης --- 5΄Βασιλειάδης Π.)


Δόξα Πετρούσας - Μέγ. Αλέξ. Αγίου Αθανασίου 1-1

(45΄Παναγιώτου Φ. --- 86΄Ν.Παπαδόπουλος)


Δόξα Βώλακα - Ορφέας Χωριστής 2-1

(15΄Δράμπαλης , 86΄Στάϊκος Ν. ---20΄Παπαδόπουλος Σ.)


Μακεδονικός Αλιστράτης - Άρης Καλαμώνα 0-2 

(6΄Βέις , 57΄Αλμανίδης Θ.)


Μεγ.Αλέξ. Ξηροποτάμου - Εθνικός Αστ. Καλλιφύτου  3-1

(14΄, 32΄Τανούσι , 80΄Πάνος ---90΄Παρουτσής)


Η βαθμολογία
(πατήστε πάνω στην εικόνα  
για να την μεγενθύνετε):

Η επόμενη αγωνιστική (14η , Σάββατο 28/1 , 15:15) 

Α.Ε. Καλής Βρύσης - Ακρίτας Κάτω Νευροκοπίου 

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Α.Ε. Καλαμπακίου 

Α.Ε. Αμπελοκήπων - Δόξα Πετρούσας 

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού - Δόξα Βώλακα 

Μεγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου - Μακεδονικός Αλιστράτης

Ορφέας Χωριστής - Μέγ. Αλεξ. Ξηροποτάμου 

Άρης Καλαμώνα - Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου 

ρεπό : Φίλιπποι Δοξάτου










Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...