ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2023

Α΄ΕΠΣ Δράμας : η ''ταυτότητα'' της 11ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με τέσσερις αναμετρήσεις συνεχίστηκε το μεσημέρι του Σαββάτου , το πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν  14  γκολ  και συνολικά φθάσαμε στα  224  τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου.

Στα αποτελέσματα της ημέρας και στο ντέρμπι κορυφής μεταξύ του Γ.Σ. Προσοτσάνης - ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού οι δύο ομάδες ''μοιράστηκαν'' βαθμούς και γκολ (1-1) ...ωστόσο τα πάντα ''βάρυνε'' ο σοβαρός τραυματισμός του Λευτέρη Περσιανλή ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γ.Ν. Δράμας και όλοι ευχόμαστε ολόψυχα να έχει τον λιγότερο δυνατό τραυματισμό....

Στο αγωνιστικό μέρος ....οι ''κιτρινόμαυροι'' προηγήθηκαν με τον Ζαγιάγκου στο 35΄για να ισοφαρίσουν οι γηπεδούχοι με τον Κώστα Κωσταντινίδη στο 54΄....με το αποτέλεσμα ....να βάζει ''φωτιά'' στην κορυφή!


Σπουδαία νίκη για τον Ακρίτα Κάτω Νευροκοπίου με σκορ 2-1 επί των Αμπελοκήπων χάρη σε τέρματα των Σωτηρόπουλου και Γαλόπουλου ενώ για τους ''κιτρινόμαυρους'' είχε δώσει το προβάδισμα στο 10΄....με τους γηπεδούχους να έχουν σε εκπληκτική ημέρα τον τερματοφύλακα Αλεξίου και να ''βγαίνουν'' εκτός επικίνδυνης ζώνης για πρώτη φορά μετά απο αρκετό καιρό!


Στο γειτονικό ντέρμπι της Φτελιάς ...ο Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη (3η συνεχόμενη) επί των Φιλίππων Δοξάτου (1-2) και ανέβηκε στην 6η θέση ....χάρη σε δύο τερματα του Νίκου Παπαδόπουλου ενώ ο Βασιλακάκης είχε δώσει νωρίς στο 7΄το προβάδισμα με πέναλτι!

Ο ίδιος παίκτης (Βασιλακάκης) έχασε την ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα στο 74΄πάλι απο τα 11 μέτρα στέλνοντας την μπάλα ....αουτ , ενώ λίγο πριν το τέλος οι δύο ομάδες έμειναν με 10 ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα οι Γιώργος Καραγιαννίδης (Δοξάτο) και Μπαμπασαλί (Άγ.Αθανάσιος)!!!!


Τέλος στο γήπεδο του Αγίου Αθανασίου ....σε μια (Χ)ορταστική ισοπαλία (3-3) Α.Ε. Καλαμπακίου και Εθνικός Αστέρας Καλλιφύτου πρόσφεραν πλούσιο θέαμα με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ!


Πλέον απομένουν την ερχόμενη Τετάρτη (11/1) οι αναμετρήσεις Πετρούσας - Ξηροποτάμου και Βώλακα - Αλιστράτης για να ολοκληρωθεί και τυπικά η αγωνιστική....


Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου ) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε)  :




HANDBALL PREMIER : το πρόγραμμα των play-offs ! Ποιες ημερομηνίες αγωνίζεται η Δράμα'86 κόντρα στον Ολυμπιακό

 Aνακοινώθηκε απο την ΟΧΕ το πρόγραμμα των αγώνων play-offs στο πρωτάθλημα της handball premier που αρχίζει αυτό το σαββατοκύριακο! Βέβαια σ...