ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2023

Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Ακρίτας Ν. Κρώμνης 1-2 : συνέχισε με σημαντικό διπλό την ανοδική του πορεία !

 Σημαντική εκτός έδρας νίκη (2η συνεχόμενη) για τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης που επικράτησε στον Αρκαδικό επί του τοπικού Αίαντα με σκορ 1-2 στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας!

Ακρίτας Νέας Κρώμνης

Έτσι οι φιλοξενούμενοι έφθασαν τους οκτώ βαθμούς παρέμειναν όμως στην τελευταία θέση της βαθμολογίας ενώ ο ''Αγιαξ'' παρέμεινε στους 13 βαθμούς ...κρατάει για την ώρα την προνομιούχο θέση που οδηγεί στα play-off ..ωστόσο πλησίασε ο Πήγασος στους δύο βαθμούς !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά ...πίεσαν ....έχασαν πέναλτι με τον Μητρούση στο 9΄(απέκρουσε ο αειθαλής Γιάννης Παπαλαζάρου) ...είχε τρία (!!!) δοκάρια (σε όλο το ματς) με τον νεαρό Μαρίγκο ....είδε τον Σάκη Ταντσίδη να ανοίγει το σκορ στο 22' απο την ''άσπρη βούλα΄΄ ....και λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου (44΄) έφερε το ματς στα ίσα (1-1) με τον Γιώργο Βιζυινό !!!!

Aίαντας Κερ. Αρκαδικου 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση ώστε να βρούν το νικητήριο γκολ....κάτι που πέτυχε ο Ακρίτας με δεύτερο προσωπικό γκολ του Σάκη Ταντσίδη μετά απο ασίστ του γιού του Ραφαήλ στο 94ο λεπτό!!!


Διαιτητής : Παυλίδης Σ. (Γκαϊτατζή Σ.- Θεοφανίδης Μ.)


Αίαντας Κερ. Αρκαδικού (Μιχάλης Τσιρομενίδης) : 
Τιγγιρίδης , Μπραζιώτης , Νουσδίλης , Βασιλειάδης Σ. , Πλαστράκης (84΄Γαλανόπουλος) , Κάππας , Βιζυινός , Ψυχράμης , Μαρίγκος , Πεταλίδης (84΄Ψαρράς) , Μητρούσης .


Ακρίτας Νέας Κρώμνης (Παναγιώτης Μεσσήνης) : 
Παπαλαζάρου Ι. , Χαριζάνης , Καπαγερίδης Π. (80΄Αλβανός) , Ξυγιντζής , Ταντσίδης Α. , Σαββίδης Σ. , Μαβίδης (80΄Γεωργουλίδης) , Καπαγερίδης Χ. , Μπραχία (44΄λ.τ. Μωυσιάδης) , Παπαδόπουλος Μ. (82΄Χατζηλαζάρου Μ.) , Μωυσιάδης Σ. (82΄Ταντσίδης Ρ.) 


Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...