ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023

ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄- Πήγασος Δράμας 1-2 : ενισχύθηκε και αρχίζει να ανεβαίνει!

 Σημαντική νίκη για τον Πήγασο Δράμας που επικράτησε στο γήπεδο της Νέας Αμισσού με σκορ 1-2 επί της εφηβικής ομάδος του ΠΑΟΠ στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στους επτά (7) βαθμούς συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις ενώ απο την άλλη πλευρά οι ''κιτρινόμαυροι'' γνώρισαν την δεύτερη συνεχόμενη ήττα εντός έδρας και παρέμειναν στους δεκαπέντε (15) βαθμούς..

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα οι ''κυανόλευκοι'' μπήκαν πολύ δυνατά στο πρώτο μέρος και ήδη στο πρώτο τέταρτο βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τους Αβραμίδη (2΄) και Αϊδινίδη (15΄) ...ενώ οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό στην συνέχεια και μείωσαν το σκορ στο 41΄με τον Αχιλλέα Μπιαζάκη.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΠ Β΄προσπάθησε να φέρει το ματς στα ίσα ωστόσο ο Πήγασος που ενισχύθηκε πρόσφατα με Τομπαϊδη , Βρασκίδη και Συριώτη που αγωνίστηκαν κράτησε ένα σημαντικό διπλό....



Διαιτητής : Μαμσάκος Θ. (Δημητριάδου Φ. - Ανανιάδης Ι.
(αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο βοηθοί είναι μόλις 16 ετών )


ΠΑΟΠ Ν. Αμισσού Β΄( Ιορδάνης Θεοδοσιάδης) : 
Σεπετζής , Τσιρίδης (33΄Ουκάϊ) , Λίτος , Λουκίδης , Τυπάδης , Σαλπιγκτίδης , Φιλίππου , Μουρζάς (65΄Αυγουστάτος) , Μπιαζάκης Α. , Καλλιονίδης , Κερεμίδης .


Πήγασος Δράμας (Παναγιώτης Χοροζίδης) :
Καρέλας , Σωφρονιάδης (79΄Συριώτης) , Ακούτας , Τεγξίζογλου , Τομπαϊδης (79΄Χαραλαμπίδης) , Νικολαϊδης (74΄Μιχαηλίδης) , Αβραμίδης (58΄Χατζησωτηριάδης) , Βρασκίδης , Ιορδανίδης , Ιωακειμίδης , Μπόζιος.


* Ευχαριστούμε την καλή φίλη Ελένη Ευστρατίδου για το φωτογραφικό υλικό.



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : οι διαιτητές της πρεμιέρας! (Κυριακή 28/4 , 17:00)

 Με την 1η αγωνιστική αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή 28/4 και ώρα έναρξης 17:00 , το ειδικό πρωτάθλημα ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνικ...