ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Δράμας - Καμπανιακός 1-2 : ''πάλεψε'' απέναντι στον πρωτοπόρο...δεν τα κατάφερε ...αλλά κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου ! (vid)

 Παρότι πραγματοποίησε καλή εμφάνιση η οποία ικανοποίησε τον κόσμο που παρακολούθησε το παιχνίδι , η Δόξα Δράμας έχασε από τον πρωτοπόρο Καμπανιακό με 2-1 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής ...

Η Δόξα μπήκε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και παίζοντας καλό ποδόσφαιρο προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον αντίπαλο της χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει.
Μια κακή αμυντική λειτουργία στο 18’ έδωσε την ευκαιρία στον Καμπανιακό να προηγηθεί στο σκορ με τον Σαρβανίδη και το ημίχρονο να ολοκληρωθεί χωρίς να αλλάξει το σκορ...(0-1) !

Στο δεύτερο ημίχρονο η αποβολή του Παύλου Καθάριου έδωσε αριθμητικό πλεονέκτημα στην δραμινή ομάδα που δεν αξιοποιήθηκε.
Στο 63’ ο Καμπανιακός διπλασίασε τα τέρματα του με σκόρερ τον Νίκο Καθάριο.
Στο 74’ ήρθε η αριθμητική ισορροπία ανάμεσα στις δύο ομάδες με την αποβολή του Φραγκούλη επίσης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Ωστόσο και πάλι οι γηπεδούχοι δεν το έβαλαν κάτω και κατάφεραν να μειώσουν στο 84’ με τον Χατζηδημητρίου και παρότι πάλεψαν για την ισοφάριση στο λίγο χρόνο που απέμεινε δεν μπόρεσαν να αλλάξουν το τελικό αποτέλεσμα.

Παρά την ήττα, το χειροκρότημα του κόσμου ήταν η επιβράβευση για την προσπάθεια τους.


ΔΙΑΤΗΤΗΣ: Κτίστης (Ξάνθης) / Ζαχαριά (Σερρών) - Αχιλλεύς (Σερρών).


Οι συνθέσεις:

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Αποστολίδης): Μπεζυρτζής, Πιτσόλης, Ιορδανίδης Αρ. (80' Κυριακίδης Δημ.), Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Ρούτσης (70' Βάντερσον), Ιορδανίδης Χρ., Θεοδοσιάδης Μπλιός (80' Κυριακίδης Σάββας), Κόντος (67' Χατζηδημητρίου), Περσίδης.


ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Σαπάνης): Γιακουμής, Καθάριος Π., Βοσκόπουλος, Ταϊρης, Ξανθόπουλος, (93’ Παπακωνσταντίνου), Σαρβανίδης, Προσκυνητόπουλος, Καθάριος Ν (82' Ιγνατiάδης)., Καχαγιάς, Μανιός (46' Ντόγος 89' Ρακαβίνας), Μπουτζίκος.


Δείτε στο παρακάτω video , μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος και σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου , τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης .



EΠΣ Δράμας : οι διαιτητές των τοπικών και παιδικών πρωταθλημάτων το σαββατοκύριακο! (30/3 (16:00) -31/3 (17:00)

  Πλήρης αγωνιστική δράση αυτό το σαββατοκύριακο (30-31/3) στην ΕΠΣ Δράμας...- ΘΕΟΥ ΘΕΛΟΝΤΟΣ και καιρού επιτρέποντος - με την διεξαγωγή των ...