ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Άρης Αμπελακίων - Άρης Φωτολίβους 1-2 : ανέτρεψε το σκορ στο τέλος...και ξέφυγε στο +5!

 Με ανατροπή στο τελευταίο δεκάλεπτο κατάφερε ο Άρης Φωτολίβους να αποφύγει την απώλεια βαθμών εκτός έδρας με αντίπαλο τον αξιόμαχο Αρη Αμπελακίων και με σκορ 1-2 πήρε δύσκολα το τρίποντο στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι τα ''καναρίνια'' έφθασαν τους 23 βαθμούς - πέντε περισσότερους απο την δεύτερη Γραμμένη πλέον- ενώ απο την άλλη πλευρά τα Αμπελάκια μπορεί να μην έχουν βαθμό ωστόσο σε κάθε ματς παλεύουν με ζήλο και αυτό είναι προς τιμήν τους...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , μόλις στο 4ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κυπριζλή όταν μετά απο κόρνερ του Σιαμίδη ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων έκανε λάθος έξοδο και επωφελήθηκε ο σκόρερ.

Στην συνέχεια το Φωτολίβος πίεσε καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με Ευσταθιάδη και Ρουμελιώτη ...τους γηπεδούχους να βρίσκονται σε αμυντική διάταξη αλλά να έχουν δύο καλές ευκαιρίες με Μουλαδάκη και Αμπατζόγλου.

Το σκηνικό δεν άλλαξε και στην επανάληψη με το Φωτολίβος να πιέζει και τελικά η πίεση να αποδίδει καρπούς στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Ευσταθιάδη στο 80΄να ισοφαρίζει και τον Κυπριζλή να σκοράρει...αλλά σε λάθος εστία και να δίνει το πολύτιμο τρίποντο στους φιλοξενουμένους (1-2) !


Διαιτητής : Παρασκευούδης Α. ( Λευκόπουλος Π. - Ζάμπας Χ.)


Αρης Αμπελακίων (Γιώργος Κάλφας) :
Ζουρνατζής , Πατέλης , Σιαμίδης , Κυπριζλής , Μουλαδάκης Κ. , Μουλαδάκης Ι. , Ωραιόπουλος (81΄Ευθυμιάδης) , Αμπατζόγλου , Σίσκος , Κωσταντινίδης (64΄Ψωμαδάκης Μ.), Δανιήλ (67΄Ζιώγας) .



Αρης Φωτολίβους (Γιάννης Ομπασης) : 
Πουλας , Παρασκευας , Χαρπαντίδης (ημιχ. Σεραφειμίδης) , Λέκοβιτς (44΄Χαντζίδης) , Γιαριτζίδης , Μυτσκίδης , Κωσταντινίδης (ημιχ. Νεβεσκιώτης) , Παπαδόπουλος , Ευσταθιάδης , Γκουζής , Ρουμελιώτης

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...