ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Σιταγρών - Μεγ.Αλέξ. Γραμμένης 1-1 : 'αλλήλο-εξουδετερώθηκαν'' ...και είδαν το Φωτολίβος να ξεφεύγει !

 (Χ)ωρίς νικητή έληξε το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας μεταξύ Δόξας Σιταγρών και Μέγ.Αλέξ. Γραμμένης (1-1) !

Σιταγροί - Γραμμένη 1-1 (photo : Μεγ.Αλ. Γραμμένης official page fb)

Έτσι οι δύο ομάδες έ(Χ)ασαν έδαφος στην μάχη της κορυφής ...βλέποντας τον Άρη Φωτολίβους να ξεφεύγει και άλλο στην βαθμολογία !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα και σε ένα δυνατό παιχνίδι (9 κίτρινες) οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα ωστόσο τα δοκάρια σταμάτησαν τις προσπάθειες τους...

Η Δόξα Σιταγρών μπήκε δυνατά στο ματς έχοντας δοκάρι με τον Τοσούνογλου στο 20΄απο 40 μέτρα απόσταση ενώ αμέσως μετά η Γραμμένη ''απάντησε'' στις ευκαιρίες με τον Αμπατζόγλου...

Στο 25΄οι τυπικά γηπεδούχοι θα ανοίξουν το σκορ με μια ''φωτοβολίδα'' απο 35 και πλέον μέτρα του Τσιχλακίδη κάνοντας το 1-0 !

Στο 34΄νέα μεγάλη ευκαιρία για την Γραμμένη με τους αμυντικούς των Σιταγρών να σώζουν πάνω στην γραμμή το σουτ του Τοσούνογλου Κ. !!!

Στο 41΄οι φιλοξενούμενοι θα φέρουν το ματς στα ίσα (1-1) με τον ''συνήθη ύποπτο'' Χατζησαββίδη ο οποίος θα φθάσει τα 14 προσωπικά τέρματα στον πίνακα των σκορερς!

Στην επανάληψη οι Σιταγροί θα απειλήσουν με τον Τσαρσιταλίδη στο 49 ΄και στο 55΄η Γραμμένη θα μείνει με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Τσαβδαρίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα...

Στο 61΄νέα μεγάλη ευκαιρία για τους Σιταγρούς με τον Τσαρσιταλίδη να σουτάρει έξω απο την περιοχή και η μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.....μένοντας έτσι το 1-1 ως το τελικό σκορ !


Διαιτητής : Σιουμπάρας ( Θαμνίδης Χ.-Αντωνίου Π. )


Δόξα Σιταγρών (Τάσος Λευκόπουλος) :
Δεϊμερτζόγλου (ημιχ. Δεληγιώρογλου Α.) , Κολγκέκα , Gurgenidze , Ιωσηφίδης Χ. , Παρασκεύαϊδης , Τρυφίδης , Τσιχλακίδης , Τοσούνογλου Θ. , Khalil (65΄Αθανασιάδης Κ.---87΄Σάββαρος ) , Τσαρσιταλίδης , Ιωσηφίδης Ν.


Μέγ.Αλέξ. Γραμμένης (Αγάπιος Παπαδόπουλος) :
Γιάγκου , Λύτρας (55΄Φερφέρης) , Χατζής , Αθανασιάδης Τ. , Τσαβδαρίδης , Κωσταντινίδης , Αθανασιάδης Χ. , Παπάζογλου , Χατζησαββίδης (93΄Bayraktari) , Αμπατζόγλου , Τοσούνογλου Κ. (55΄Καραγιαννίδης) .

Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : το πρόγραμμα της πρεμιέρας σε όλους τους ομίλους!

 Έφθασε λοιπόν η πολυπόθητη ώρα για τις πρωταθλήτριες των Ενώσεων ...που θα διεκδικήσουν την άνοδο τους μέσω των αγώνων μπαράζ ! Σίγουρα η σ...