ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 12ης αγωνιστικής ! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 12η αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Κυριακής το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν 14 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 168 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Απόλλων Νεροφράκτη

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα , αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη νίκη του Απόλλωνα Νεροφράκτη επί του Άρη Μικροχωρίου με σκορ 1-0 ...ενώ ο Πήγασος με ανατροπή επικράτησε με 3-2 του Μαυροβάτου πετυχαίνοντας την 3η νίκη του ..στους πέντε τελευταίους αγώνες ..

Σημαντική νίκη και για τον Ακρίτα Νέας Κρώμνης μέσα στον Αρκαδικό επι του Αίαντα με σκορ 1-2 ....με τον νεαρό Ραφαήλ Ταντσίδη να δίνει ασίστ στο 94΄στον μπαμπά Σάκη Ταντσίδη !!!

Τέλος στην Νέα Αμισσό , ο τοπικός ΠΑΟΠ Β΄ φόρτσαρε στο πρώτο ημίχρονο (3-0) αλλά στην επανάληψη λίγο έλειψε να ισοφαριστεί αλλά τελικά πήρε ένα πολύτιμο τρίποντο με σκορ 3-2 !

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου ) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχουν ως εξής :



Μπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : η ιστορία των μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ απο το 2011-12 μέχρι σήμερα!

 Μια ακόμα ειδική διαδικασία ανόδου στην Γ΄Εθνική μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων είναι προ των πυλών και η πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Δράμας &...