ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023

Β΄ΕΠΣ Δράμας (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 10ης αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

 Με την 10η αγωνιστική συνεχίστηκε και παράλληλα ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Β΄ΕΠΣ Δράμας όπου σημειώθηκαν μόλις 11 γκολ και συνολικά φθάσαμε στα 144 τέρματα απο την αρχή της αγωνιστικής περιόδου!

Ηρακλής Αδριανής 

Στα αποτελέσματα της ημέρας τώρα και στο μεγάλο ντέρμπι ο Ηρακλής Αδριανής χάρη σε τέρμα του Μπουντάκη στο 71ο λεπτό υπερκέρασε το εμπόδιο του Άρη Μικροχωρίου και ανέβηκε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας !

Πρώτη νίκη για τον ενισχυμένο Ακρίτα Νέας Κρώμνης στο πρωτάθλημα με σκορ 0-3 μέσα στα Κουδούνια επί του τοπικού Αστέρα  χάρη σε τέρματα των  Σαββίδη , Παπαδόπουλου Μ. και Αλβανού...ενώ δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα και σπουδαίο τρίποντο για τον νεοσύστατο Πήγασο μέσα στην Νέα Αμισσό επί του ΠΑΟΠ Β' με σκορ 1-2 χάρη σε τέρματα των Αβραμίδη και Αϊδινίδη ενώ για τους ''κιτρινόμαυρους'' μείωσε ο Μπιαζάκης Α. ....

Τέλος σε ένα (Χ)ορταστικό ματς ...Απόλλων Νεροφράκτη και Ηρακλής Μαυροβάτου ''μοιράστηκαν'' γκολ και βαθμούς (2-2) , με τους γηπεδούχους να προηγούνται στο ημίχρονο με τέρματα των Λεϊλόγλου και Γκαρλιαρίδη...ωστόσο ο ''Γηραιός'' με δύο γκο σε πέντε λεπτά (48΄Κωσταντινίδης , 52΄Μαυρίδης) έφερε το ματς στα ίσα....και λίγο έλειψε να κάνει την ανατροπή με τον Κονδυλίδη στο 56΄αλλά το σουτ σταμάτησε στο δοκάρι!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα , οι σκόρερς (με την πολύτιμη συνδρομή του καλού φίλου Λάζαρου Παπαλαζάρου) , η βαθμολογία και η επόμενη αγωνιστική έχει ως εξής (πατήστε πάνω στις εικόνες για να τις μεγενθύνετε) : 







Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...