ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Δόξα Πετρούσας - Μεγ.Αλεξ. Αγίου Αθανασίου 1-1 : τυ(Χ)εροί οι θεατές...διαφήμιση του ποδοσφαίρου!

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στην Δόξα Πετρούσας και τον Μέγ.Αλέξ. Αγίου Αθανασίου με τις δύο ομάδες να ''μοιράζονται'' βαθμούς και γκολ στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''Μαυραετοί'' έφθασαν τους 17 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση ...ενώ οι ''ερυθρόλευκοι'' με 19 βαθμούς ...μια θέση παραπάνω!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα...σίγουρα όσοι παρακολούθησαν το πρώτο μέρος αισθάνονται ''υπερτυχεροί'' αφού είδαν απίστευτο ποδόσφαιρο με γρήγορο ρυθμό και πολλές ευκαιρίες...δοκάρι ....γκολ οφσαιντ.....με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ στην εκπνοή του ημιχρόνου με τον Φόρη Παναγιώτου!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι διαχειρίστηκαν μέχρι ένα σημείο το ματς ....ωστόσο απο το 60΄και έπειτα ο Αγιος πίεσε σε όλες τις γραμμές ...ισοφάρισε το ματς με τον Νίκο Παπαδόπουλο στο 86΄...ωστόσο οφείλει πολλά στον Γιώργο Καραγιαννίδη ο οποίος σε πολλές περιπτώσεις κράτησε την εστία των φιλοξενουμένων ''όρθια'' !

''Λεπτό προς λεπτό''

2΄φάουλ του Κυριακίδη ελάχιστα αουτ

4΄σουτ του Ξενίδη ο Αντωνιάδης θα σκοράρει αλλα το τέρμα θα ακυρωθεί ως offside

17΄δοκάρι για τον Άγιο Αθανάσιο με τον Νίκο Παπαδόπουλο να σουτάρει απο απόσταση 30 μέτρων σε θέση έξω δεξιά ....και η μπάλα να τραντάζει την οριζόντια δοκό !

18΄σουτ του Καλλέργη αποκρούει ο Καραγιαννίδης 

28΄σέντρα Ξενίδη σουτ του Παναγιώτου λίγο αουτ

39΄σέντρα του Καλλέργη σουτ του Παναγιώτου λίγο αουτ..

45΄ γκολ...1-0 : σουτ του Καλλέργη αποκρούει ο Καραγιαννίδης....σουτ του Παναγιώτου ξανα-αποκρούει ο Καραγιαννίδης και στην τρίτη προσπάθεια ο Παναγιώτου νικάει τον εκπληκτικό τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων...

64΄σουτ του Μιχαλάκη απο 35 μέτρα με υπερένταση θα διώξει σε κόρνερ ο Καραγιαννίδης 

77΄σουτ του Παπαζώτου με υπερένταση θα διώξει ο Χαρπαντίδης 

86΄ γκολ...1-1 : έξυπνη ''λόμπα'' του Νίκου Παπαδόπουλου θα φέρει το ματς στα ίσα ''κρεμόντας'' τον Χαρπαντίδη!

90΄φάουλ του Κοκοτσάκη θα διώξει με τις γροθιές ο Καραγιαννίδης ...

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) :



Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...