ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2023

Ηρακλής Αδριανής - Άρης Μικροχωρίου 1-0 : δίκαιη επικράτηση....και κορυφή για τον ''Γηραιό'' ! (vid)

 Στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου στην Β΄ΕΠΣ Δράμας ανέβηκε ο Ηρακλής Αδριανής μετά την  επικράτηση επί του μέχρι πρότινος πρωτοπόρου Άρη Μικροχωρίου με σκορ 1-0 στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής !

Έτσι ο ''Γηραιός'' προσπέρασε τον συνδιεκδικητή του στην κούρσα του 1ου ομίλου με 23 βαθμούς έναντι 21 έχοντας μάλιστα και την ισοβαθμία με το μέρος του αφού έχει νικήσει και στα δύο παιχνίδια (1-2 μέσα στο Μικροχώρι και 1-0 στην Αδριανή).

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι καθ'όλη την διάρκεια του αγώνα ...μπήκαν καλύτερα στο πρώτο μέρος έχοντας καλή κυκλοφορία της μπάλας ωστόσο δεν μπόρεσαν να βρουν το γκολ ...

Στην επανάληψη το Μικροχώρι προσπάθησε να ισορροπήσει το παιχνίδι και τα κατάφερε μέχρι ένα σημείο....στο 71ο λεπτό όμως οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν με τον Μπουντάκη ενώ λίγα λεπτά αργότερα το Μικροχώρι έμεινε και με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ποιμενίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα..


Διαιτητής : Γκαϊτατζής Δ. (Παστιάδης Ε. - Κοτανίδου Δ.)


Ηρακλής Αδριανής (Γιάννης Γρηγοριάδης) : 
Κοτσάκι , Πρίτσιου , Γκούτης , Νότας , Κεσίδης , Ζίφι , Κουγιουμτζής (56΄Μπουντάκης) , Σκριτζόβαλης , Ζουρνατζής , Καλογριάς (62΄ Αντζας) , Μαυρίδης (90΄Τανίδης).


Άρης Μικροχωρίου ( Δημήτρης Βασιλειάδης) : 
Αθανασιάδης , Σανίτσας (75΄Σκαρτσούνης) , Ετόγλου (ημ. Γιαγκοζίδης) , Ποιμενίδης , Πεντεζίδης , Καζάκης , Γεωργιάδης (ημιχ. Βασιλειάδης) , Ματσίνης - Μακρίδης , Κούλα (ημιχ. Τσίτσος ---75΄Κοσκερίδης) , Μπουμπέκης , Μελίδης.


Δείτε στο παρακάτω video (μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος) τις καλύτερες στιγμές του αγώνα (και την συνέντευξη τύπου) σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου.



Γ΄Εθνική 2023-24 : οι τελικές βαθμολογίες σε όλους τους ομίλους!

 Ολοκληρώθηκε η αγωνιστική περίοδος 2023-24 στην Γ΄Εθνική Κατηγορία και έγιναν γνωστές οι ομάδες που κατακτούν την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ 2 ...