ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Θερμαϊκός Θέρμης - Δόξα Δράμας 0-2 : τέταρτο σερί τρίποντο...και σκαρφάλωσε στην πεντάδα ! (vid)

 Τέταρτη συνεχόμενη νίκη για την Δόξα Δράμας στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας με την δραμινή ομάδα να φεύγει με ένα σημαντικό τρίποντο απο την Θέρμη με αντίπαλο τον τοπικό Θερμαϊκό στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου!

Έτσι η δραμινή ομάδα έφθασε τους 16 βαθμούς ''σκαρφαλώνοντας'' για πρώτη φορά φέτος στην πεντάδα της βαθμολογίας και πλέον περιμένει το ερχόμενο Σαββάτο τον πρωτοπόρο και αήττητο Καμπανιακό στο γήπεδο της Δράμας!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα o Θερμαϊκός μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας ενώ αστόχησε και σε πέναλτι στο 23΄ με τον Μπεζυρτζή να αποκρούει το σουτ του Παπάζογλου..

Στην επανάληψη η δραμινή ομάδα ανέβασε ρυθμό και βρήκε δύο γκολ με τον Κυριακίδη (75΄) και τον Χατζηδημητρίου (90΄) πετυχαίνοντας έτσι μια σημαντική νίκη..

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στους 16 ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο Γιάννης Αποστολίδης οι 13 ήταν Δραμινοί ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι επτά κάτω των 20 ετών!

Συνθέσεις:

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ (Καζάνας):
Σαββίδης, Σαλιάρης, Παπαστεριανός (74’ Στοϊνοβιτς), Κυριακίδης, Κουρέλας, Αναστασιάδης, Τσιότσιος (46’ Αηδονίδης) Βαβλιάκης (16’ λ.τρ. Δεινόπαπας), Αθανασιάδης, Αμαραντίδης (46’ Παπαδόπουλος), Παπάζογλου.


ΔΟΞΑ (Αποστολίδης):
Μπεζυρτζής, Θεοδοσιάδης (76’ Στάικος), Φραγκούλης, Παπαϊωάννου, Περσίδης (76’ Βάντερσον), Ρούτσης, Πιτσόλης, Κυριακίδης Σ. (66’ Α. Ιορδανίδης), Μπλιός, Κόντος (66’ Δ. Κυριακίδης), Ιορδανίδης Χρ. (74’ Χατζηδημητρίου)

Στα παρακάτω video , μέσα απο την ORASI TV του καλού φίλου Άγγελου Χάνου , δείτε τις δηλώσεις του προπονητή της Δόξας Δράμας καθώς και του Άρη Ιορδανίδη...




Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...