ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023

Ηρακλής Μαυροβάτου - Αίαντας Κερ. Αρκαδικού 0-1 : τρίποντο...απο τα ''αποδυτήρια'' για τον ''Άγιαξ'' !

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Aίαντα Κερ. Αρκαδικού που επικράτησε στον Μαυρόβατο επί του τοπικού Ηρακλή με σκορ 0-1 στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι ο ''Άγιαξ'' έφθασε τους 13 βαθμούς και προσπέρασε τον Αστέρα Κουδουνίων στην μάχη της τετράδας ενώ απο την άλλη πλευρά ο Ηρακλής Μαυροβάτου παρέμεινα χαμηλά στην βαθμολογία αγνοώντας την νίκη για ένατο συνεχόμενο παιχνίδι!

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα ...με το ''καλημέρα'' , μόλις στο 1ο λεπτό με τον Κιόρογλου ...

Στην συνέχεια ο Αίαντας είχε και άλλες ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα ως την λήξη του ημιχρόνου...έχοντας την κατοχή της μπάλας.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν τις γραμμές τους με σκοπό να πιέσουν τον αντίπαλο αλλα δεν είχαν κάποια ουσιαστική απειλή προς την αντίπαλη εστία με το 0-1 να παραμένει μέχρι το τέλος....


Διαιτητής : Ρηγούλης Σ. (Κορμούλης Θ. - Μπαρούμας Κ.)


Ηρακλής Μαυροβάτου (Παναγιώτης Καλατζίδης) :
Πουλαρια , Μαυρίδης , Βουνοτραπίδης , Χρυσόπουλς , Κωσταντινίδης , Τσαουσίδης (65΄Θωϊδης) , Σωτηριάδης (89΄Συμεωνίδης Ι.) , Αγγελίδης , Μπεσίκας (52΄Συμεωνίδης Ν.) , Κονδυλίδης , Μουρούζης .


Αίαντας Κερ. Αρκαδικού (Μιχάλης Τσιρομενίδης) : 
Τιγγιρίδης , Μωυσιάδης , Νουσδίλης , Βασιλειάδης , Πλαστράκης , Μπραζιώτης (65΄Κάππας) , Κιόρογλου (55΄Ψαράς) , Ψυχράμης , Μαρίγκος , Πεταλίδης (89΄Μπαϊρακτάρης) , Μητρούσης .

Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...