ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023

Πήγασος Δράμας - Ηρακλής Αδριανης 0-1 : δύσκολη νίκη για τον ''Γηραιό''...τον κράτησε στο κυνήγι της κορυφής!

 Σημαντικό ''διπλό'' για τον Ηρακλή Αδριανής που ξεκίνησε με το ..''δεξί'' το 2023 επικρατώντας με σκορ 0-1 στον Καλό Αγρό επί του τοπικού Πήγασου Δράμας στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Β΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ο ''Γηραιός'' παρέμεινε στο κυνήγι της πρώτης θέσης , όντας με έναν βαθμό λιγότερο απο τον πρωτοπόρο Άρη Μικροχωρίου , και θέλει στον δεύτερο γύρο να ξεκινήσει την αντεπίθεση του για την κατάληψη της κορυφής αρχής γενομένης απο το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης εβδομάδας εντός έδρας με τον Άρη Μικροχωρίου ...ενώ απο την άλλη πλευρά η νεοσύστατη ομάδα του Πηγάσου ενισχύθηκε στην χειμερινή περίοδο και με την πάροδο των αγωνιστικών εμφανίζει ένα αξιόμαχο και διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με τις πρώτες της εμφανίσεις...

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Δήμος Δημητριάδης στο 43ο λεπτό της συνάντησης...


Διαιτητής : Σαπανίδης Π. (Γκόντε Ά. - Λευκόπουλος Π.) 


Πήγασος Δράμας (Παναγιώτης Χοροζίδης) : 
Καρέλας , Αϊδινίδης , Ακούτας (76΄Εφέογλου) , Τεγξίζογλου , Βρασκίδης , Νικολαϊδης (76΄Σωφρονιάδης) , Αβραμίδης , Μπόζιος Η. , Ιορδανίδης Α. (64΄Μιχαηλίδης Ν.) , Ιωακειμίδης , Ράσκος (ημιχ. Χαραλαμπίδης Κ.)


Ηρακλής Αδριανής (Γιάννης Γρηγοριάδης) : 
Κοτσάκι , Ζουρνατζής (56΄Ζίφι) , Κουγιουμτζής , Νότας Κ. , Κεσίδης Χ. ,Μπουντάκης (77΄Γκούτης) , Σκριτζόβαλης (87΄Μανταρλής) , Δημητριάδης , Λιόντας , Καλογριάς , Μαυρίδης (87΄Καγιάογλου) .

Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...