ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023

Αλεξανδρούπολη - Δόξα Δράμας 0-0 : άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στον Έβρο!

 Άτυ(Χ)ο αποτέλεσμα για την Δόξα Δράμας το απόγευμα της Κυριακής που αναδείχθηκε ισόπαλη χωίς τέρματα στην Αλεξανδρούπολη (0-0) με αντίπαλο την τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής....

Στο πρώτο ημίχρονο η Δόξα Δράμας αν και είχε το έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή της μπάλας, πέρα από δύο αξιόλογες φάσεις δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις καλές τελικές που θα διασπούσαν την αντίπαλη άμυνα και θα έφερναν το γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο και παρά τις αλλαγές του προπονητή μας το σκηνικό παρέμεινε σχεδόν το ίδιο ενώ προς το τέλος ο αντίπαλος με ένα δοκάρι στην εκπνοή του αγώνα διεκδίκησε με αξιώσεις να πάρει αυτός τη νίκη.

''Λεπτό προς λεπτό''

16′ Ο Χατζηδημητρίου  στο τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα που αποκρούει, η μπάλα φτάνει στα πλάγια όπου είναι ο Σαμπανίδης που σουτάρει με τη σειρά του αλλά η μπάλα αποκρούεται σε κόρνερ και πάλι από τον αντίπαλο τερματοφύλακα..

21′ Πάσα του Άρη Ιορδανίδη στον Κόντο που σουτάρει για να αποκρούσει εντυπωσιακά ο Κασκαντάμης σε κόρνερ που πέρασε ανεκμετάλλευτο. 

27′ Μακρινό σουτ του Παπάζογλου, η μπάλα φεύγει λίγο άουτ.

28′ Ο Σαμπανίδης στρώνει στον Ανθουλάκη που από πολύ κοντά στο δεύτερο δοκάρι δεν κάνει καλή υποδοχή της μπάλας και χάνεται η καλή τελική.

31′ Σουτ του Ρούτση έξω από την περιοχή δεν ανησυχεί τον Κασκαντάμη 

63′ Σέντρα του Ιωσηφίδη ο Χατζηδημητρίου δεν κάνει καλό τελείωμα από καλή θέση

89′ Δοκάρι σε απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Καρακασίδη

93′ Σέντρα του Σαμπανίδη κεφαλιά του Ιορδανίδη από το ύψος του πέναλτι και χωρίς πίεση φεύγει λίγο άουτ.




ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δρακίδης (Ξάνθης) / Αναστασίου (Σερρών) – Μυσιρλής (Σερρών).


Οι συνθέσεις :

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ (Πασχάλης Ζαπαρτίδης): Κασκαντάμης, Δορουγιδενης, Τζατζανάς, Γκαϊδατζης (10' Λ.τ. Μουρατίδης), Παπαγεωργίου, Τσιεγγελίδης, Τσιτσεκίδης (61' Μαλτέζος), Ευθυμιάδης (78΄Καρακασίδης), Κυριζακης (78' Πατσιώρας Αγγ.), Πατσιώρας Κ., Παπάζογλου (61' Ράλλης).


ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Γιάννης Αποστολίδης): Μπεζυρτζής, Ιορδανίδης Αρ (60' Παπαϊωάννου), Φραγκούλης, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου (82' Κυριακίδης Δημ.), Σαμπανίδης, Ανθουλάκης (60' Πιτσόλης), Θεοδοσιάδης, Μπλιός (60' Ιωσηφίδης), Κόντος (60' Ιορδανίδης Χρ.), Περσίδης.


Επιμέλεια : Δημήτρης Τσιάρας (sportdrama.gr)

Superleague 2 : LIVE SCORES η 6η αγωνιστική των play-offs & play-out! (Σάββατο 20/4 , 16:00)

  Με    την 6η αγωνιστική  των play-offs και play-out συνεχίζεται σήμερα Σάββατο 20/4  το πρωτάθλημα της  Σούπερ Λίγκ 2  και η ''Ο&#...