ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022

Bριλήσια - Δράμα'86 31-31 : ''γλυκόπικρη'' γεύση ο βαθμός της ισοπαλίας...σε μια ατμόσφαιρα ''ζούγκλα'' !

Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι όπου αφενός οι γηπεδούχοι έπαιξαν για την παραμονή τους ενώ οι Δραμινοί για να διατηρηθούν ψηλά στην βαθμολογία οι δύο ομάδες παρουσίασαν ένα πολύ μαχητικό πρόσωπο με αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών και τελικά αναδείχθησαν ισόπαλες με σκορ 31-31 στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής και πρώτης του δευτέρου γύρου της PREMIER HANDBALL !


Στο πρώτο ημίχρονο οι Δραμινοί παρά την πίεση των γηπεδούχων πήραν μετά το 15' προβάδισμα 3 γκολ το οποίο έχασαν μετά από φτηνά λάθη.

Το ημίχρονο έληξε 17-18 με τις επιθέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο.

Στο δεύτερο μέρος τα πολλά αμυντικά λάθη των Δραμινών έφεραν στο 50' τα Βρηλήσσια 4 γκολ μπροστά αλλά οι Δραμινοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη, ισοφάρισαν και είχαν την ευκαιρία να κερδίσουν αφού είχαν την μπάλα στην τελευταία επίθεση στα 40'' με τα Βριλήσσια να έχουν δίλεπτο.]=

Δυστυχώς την κρίσιμη αυτή στιγμή υπέπεσαν σε φτηνό πούλημα της μπάλας και έχασαν την ευκαιρία να φύγουν με την νίκη.

Δυστυχώς το κενό των τραυματιών Καβάζη Δεμερτζίδη, Τουνγκελίδη είναι μεγάλο, ο Τουνγκελίδης με το οστικό οίδημα που έχει θα επιστρέψει μετά την διακοπή των εορτών αφού υποβάλλεται σε ειδικές εντατικές θεραπείες και οι Δραμινοί κινούνται για την απόκτηση περιφερειακού.


ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ - ΖΟΥΓΚΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΡΑΜΙΝΗΣ ΟΜΆΔΑΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν και 50 φίλαθλοι - χούλιγκαν που εκτός του ότι ήταν συνέχεια στα κάγκελα βρίζοντας και εμποδίζοντας το live streaming μετά την λήξη του αγώνα επιτέθηκαν στο λεωφορείο της ομάδας με διάφορα αντικείμενα και παρολίγο τραυματισμό στελέχους της αποστολής.

Οι υπεύθυνοι της ομάδας μας μετά από συνεννόηση με την Άμεση Δράση φρόντισαν να φύγει η ομάδα με ασφάλεια από το γήπεδο. Αυτοί όλοι δεν γίνεται να βρίσκονται σε γήπεδο Handball όσο κρίσιμος και να είναι ο αγώνας μιας ομάδας.

Θα ζητηθεί η έκθεση του στελέχους της αθλητικής βίας και θα ενημερωθούν όλοι οι αρμόδιοι.

Στο γήπεδο βρισκόταν μόνο ένας αστυνομικός ο οποίος ενημερώθηκε να καλέσει ενισχύσεις αλλά...


 

Τα πεντάλεπτα:
3-3, 7-6, 9-10, 11-13, 15-15, 17-18 (ημχ.)
20-20, 22-22, 25-23, 29-26, 29-28, 31-31


ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (Τούτσης): Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 7, Βλάχος 4, Τόμπρος 2, Πανταζής 3, Αντωνιάδης, Καραμασιώτης 1, Ζαρίκος 1, Χερουβειμ 1, Βαμβακάς 1, Χουρσουντιάν 7, Στάθης 4, Κορκολής, Χάλαρης, Κιουλτζίδης, Γκένας.


ΔΡΑΜΑ (Βαλαβάνης):
Μωραΐτης 3, Χαϊτίδης 4, Κοβογλανίδης, Πολύδωρος 2, Τορνικίδης, Τόσκας 10, Παπάζογλου, Καλαϊτζίδης, Ντάκαρης, Μπάρμπας, Παπαγεωργίου 2, Ζιβούλοβιτς 3, Παπαδόπουλος 6, Ευθυμιάδης, Κρανιώτης, Σίνα 1.

Διαιτητές: Τζαφερόπουλος- Λινάρδος,

Δίλεπτα: 5-6

Πέναλτι: 1/1-3/4

Γ΄Εθνική (1ος όμιλος) : η ''ταυτότητα'' της 33ης και προ-τελευταίας αγωνιστικής! Αποτελέσματα , σκόρερς και βαθμολογία

Με την 33η και προ-τελευταία αγωνιστική συνεχίστηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας όπου σημει...