ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022

Αρης Καλαμώνα - Αίαντας Κερ. Αρκαδικού 8-2 : επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί ! (vid)

 Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών της ΕΠΣ Δράμας πήρε ο Άρης Καλαμώνα που ''φιλοδώρησε'' με οκτώ τέρματα (8-2) την νεανική ομάδα του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού!

Έτσι οι ''κιτρινόμαυροι'' στους ''8'' θα υποδεχθούν στο γειτονικό ντέρμπι και σε νοκ-αναμέτρηση την κάτοχο του τροπαίου Α.Ε. Καλαμπακίου !

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα όπου δεν τίθεται θέμα κριτικής οι ''κιτρινόμαυροι'' ...''καθάρισαν'' με την πρόκριση απο το πρώτο τέταρτο κιόλας όταν και προηγήθηκαν με σκορ 3-0 χάρη σε τέρματα των Καγιάογλου (1΄) , Ιωαννίδη (3΄) και Αλμανίδη Θ. (14΄) απέναντι στους ''πιτσιρικάδες'' του Αίαντα!

Στην συνέχεια χάθηκαν αρκετές ευκαιρίες απο πλευράς γηπεδούχων (δοκάρι με Καγιάγλου) ενώ στην επανάληψη ο Γιάννης Ντόβας (32 γκολ πέρυσι με τα Αμπελάκια) αν και αριστερός μπακ σημείωσε μέσα σε οκτώ λεπτά (65΄, 70΄, 73΄) ένα ''καθαρό'' χατ-τρικ και εκτόξευσε το σκορ στο 6-0!

Στο 78΄ο Πεταλίδης σημείωσε το γκολ της ''τιμής'' και μείωσε σε 6-1 ενώ Αλμανίδης Θ. (81΄) και Παναγιώτου Χ. (86΄) ανέβασαν ακόμα περισσότερο το σκορ....πριν κλείσει ο αγώνας με το γκολ του Παπαδόπουλου στο 88΄(8-2) !!!

Δείτε παρακάτω την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία του αγώνα (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε)  καθώς και τα στιγμιότυπα μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...












Άρης Μικροχωρίου : το νέο Διοικητικό Συμβούλιο!

 Διοικητικές αρχιαιρεσίες στον Άρη Μικροχωρίου πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκεύης όπου και εκλέχθηκε νέο διοικητικό συμβούλιο! Ανα...