ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

Εθνικός Αστ. Καλλιφυτου - Α.Ε. Καλής Βρύσης 5-0 : ''γκάζωσε'' στην επανάληψη και πλησίασε στην οκτάδα!

 Σημαντική νίκη - εξάποντο για τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου που επικράτησε με σκορ 5-0 της Α.Ε. Καλής Βρύσης στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι ''ροσομπλού'' έφθασαν τους 13 πόντους και ανέβηκαν στην 9η θέση σε ένα απο τα καλύτερα ξεκινήματα των τελευταίων χρόνων ενώ απο την άλλη πλευρά η ομάδα του Μενοικίου παρέμεινε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα...

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο για τις δύο ομάδες και οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ λίγο πριν κλείσει το ημίχρονο με τον Παπαδόπουλο στο 44ο λεπτό!

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί και με ''γνήσιο'' χατ-τρικ του Φουρουντζή (σε ένα ημίχρονο δηλαδή) αλλά και του Ωραιόπουλου ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο ευρύ 5-0!

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' του αγώνα με τα πλήρη στοιχεία ενώ το βράδυ της Δευτέρας θα προστεθούν και τα στιγμιότυπα ....(πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) : 





Μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ : το πλήρες πρόγραμμα του 1ου ομίλου!

 Οριστικοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης το πλήρες πρόγραμμα στον 1ο όμιλο των μπαράζ ανόδου πρωταθλητών ΕΠΣ στην Γ΄Εθνική , όπου συμμετέχ...