ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2022

Αετός Βαθυτόπου - Δόξα Κάτω Βροντούς 4-3 : ''γκολ και θέαμα'' στο Λεκανοπέδιο! (vid)

 Χορταστικό ματς στο Λεκανοπέδιο του Νευροκοπίου όπου μετά απο χρόνια είδαμε ντέρμπι μεταξύ Αετού Βαθυτόπου και Δόξας Κάτω Βροντούς !

Αετός Βαθυτόπου 

Νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με το ''αγγλικό σκορ'' 4-3 σε ένα ματς με δυνατές μονομαχίες και με συνεχείς διακυμάνσεις στο σκορ !

Έτσι ο Αετός πετυχαίνοντας την δεύτερη συνεχόμενη του νίκη έφθασε τους έξι βαθμούς ενώ απο την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν χωρίς βαθμό...

Στο αγωνιστικό μέρος τώρα , οι ''Μαυραετοί'' μπήκαν καλύτερα και άνοιξαν το σκορ με τον Ζιμπίδη αλλά στο 25΄ο Ποιμενίδης με αυτογκόλ έφερε το ματς στα ίσα (1-1)!

Εκ νέου προβάδισμα για την Κάτω Βροντού στο 30' με τον Παντσελή για να ισοφαρίσει και πάλι ο Βαθύτοπος με τον Ιούλιο Μαυρόπουλο στο 41΄σε 2-2 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου...

Στην επανάληψη οι ομάδες μπήκαν και πάλι στο ίδιο ρυθμό και στο 50' ο Δημήτρης Μαυρόπουλος έβαλε μπροστά τους γηπεδούχους (3-2)..

Ωστόσο η χαρά του Αετού κράτησε μόλις δύο λεπτά αφού στο 52΄ο Γιώργος Κιοσέογλου ισοφάρισε σε 3-3!

Στο 75' ο Ιούλιος Μαυρόπουλος έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους (4-3) πετυχαίνοντας δεύτερο προσωπικό τέρμα ...και τα οποία αφιέρωσε στους συναδέλφους του , στο εργοστάσιο ξυλείας στην Τρίπολη απο την οποία ήρθε μόνο για αυτό το παιχνίδι!!!

Λίγα λεπτά αργότερα ο Τιγκιρίδης έχασε την ευκαιρία να κάνει το 5-3 αφού ο τερματοφύλακας της Δόξας Κεσίδης απεκρουσε την μπάλα !

Παρακάτω δείτε την ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε) ενώ ακολούθως δείτε τις καλύτερες φάσεις στο video μέσα απο την Στάρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου

 








Αίαντας Κερ. Αρκαδικού - Δόξα Αντ. Καστρινός ...LIVE SCORE! (Σάββατο 20/4 , 16:45)

Με την τελικό αγώνα ανάδειξης του υπερ- πρωταθλητή της Β΄Κατηγορίας , μεταξύ του Αίαντα Κερ. Αρκαδικού (πρωταθλητής 1ου ομίλου) και της Δόξα...