ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ


powered by Agones.gr - Stoixima

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022

Γ.Σ. Προσοτσάνης - Εθνικός Αστ.Καλλίφυτου 4-1 : ΄΄καθάρισε'' απο το πρώτο μέρος...και ξέφυγε στο +4 ! (vid)

 Επιστροφή στις νίκες για την πρωτοπόρο ομάδα της Προσοτσάνης που επικράτησε με σκορ 4-1 του Εθνικού Αστέρα Καλλιφύτου , στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ΕΠΣ Δράμας !

Έτσι οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν με το καλύτερο τρόπο την ήττα της Νέας Αμισσού απο την Χωριστή και ξέφυγαν απο τις προαναφερόμενες ομάδες με τέσσερις βαθμούς ...ωστόσο στο τελευταίο για το 2022 παιχνίδι πρωταθλήματος πηγαίνει στην έδρα της έτερης αήττητης Χωριστής το επόμενο Σάββατο!

Η Προσοτσάνη είχε απο την αρχή του αγώνα τα ηνία ωστόσο άνοιξε το σκορ στο 27΄με τον Δημήτρη Ρούσσο που ''άνοιξε λογαριασμό'' για την φετινή χρονιά ενώ ο Θεόφιλος με δύο γκολ μέσα στο τελευταίο δεκάλεπτο του ημιχρόνου (36' , 45') έφθασε τα πέντε προσωπικά τέρματα και ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση - νίκη! 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Μιχάλη Ασλανίδη στο 59΄απο τα 11 μέτρα...ωστόσο λίγα λεπτά αργότερα ο Μάριο Τόπι διαμόρφωσε το τελικό σκορ (4-1) και ανέβηκε στα έξι προσωπικά τέρματα και την κορυφή των σκόρερς!

Αναλυτικά η ''ταυτότητα'' της αναμέτρησης με τα πλήρη στοιχεία (πατήστε πάνω στην εικόνα για να την μεγενθύνετε)  :


* Δείτε στο παρακάτω video τις καλύτερες στιγμές της αναμέτρησης μέσα απο την Σταρ Β. Ελλάδος σε περιγραφή του καλού φίλου Δημήτρη Αδάκτυλου...



Mπαράζ ανόδου στην Γ΄Εθνική : την Τρίτη 2/4 η κλήρωση των αγώνων!

Την ερχόμενη Τρίτη 2/4 θα διεξαχθεί η κλήρωση των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄Εθνική Κατηγορία μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων όπω...